Svaštara

Astro analiza za Oktobar 2022 – Kakve promjene mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Mjesečni horoskop za oktobar je pred vama. Kakve promjene oktobar donosi ovnovima, bikovima i blizancima i da li su vam zvijezde naklonjene tokom ovog mjeseca saznajte u nastavku.

Ovan: tokom oktobra vrijeme je da naučite da živite pozitivno, sretnim životom koji će vam donijeti sjajne trenutke i razne uspjehe koji će vam pokazati da je moguće sve što zamislite. Ako želite da idete naprijed u svom životu, svu lošu i negativnu energiju morate da ostavite iza sebe.

Jedino tako možete očekivati napredak. Uvijek budite pozitivni i širite tu dobru energiju gdje god dođete. Ovog mjeseca imaćete razne prilike da ostvarite svoj puni potencijal. Budite oprezni i ne dopustite prilikama da vam se iskradu iz ruku.

Tokom oktobra brinućete o svojoj porodici bez ikakvih problema i poteškoća. Ukoliko ste roditelj, trudite se da budete uvijek uz svoju djecu i da im budete zvijezda vodilja i putokaz za pravi životni put. Tokom ovog oktobra bićete ispunjeni radošću, mirom i srećom.

Vrijeme sa porodicom je dragocjeno, a vi ćete to znati da cijenite i da iskoristite svaki trenutak za zajedničko uživanje. Neki ovnovi će tokom oktobra voditi razgovore sa svojim supružnicima o proširenju porodice. S obzirom da je oktobar za vas vrlo povoljan period, rado ćete trošiti novac na putovanja.

Nećete štediti kada su dobra putovanja sa porodicom u pitanju. Ipak ne pretjerujte sa trošenjem. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji se i dalje obrazuju treba svoje obrazovanje da shvate ozbiljno, jer je ono njihova viza za budućnost.

Moguća su nova poznanstva sa zanimljivim ljudima punim kreativnih ideja. Bik: dragi bikovi, oktobar je idealno vrijeme da izađete iz svoje zone komfora. Pratite svoje srce i slijedite svoje snove. Radite stvari koje vas čine sretnim i ispunjenim, idite naprijed, razvijajte se i postanite najbolja verzija sebe.

Oktobar će vam donijeti nevjerovatnu dozu energije i pozitivnosti. Tokom oktobra ove godine porodični život bikova će biti vrlo stabilan i miran. Probleme bi jedino mogli imati bikovi koji su se ostvarili u roditeljskoj ulozi.

Možda će vaše dijete da vam se obrati zbog nekog problema koji ga muči ili problema koje je dijete samo izazvalo. Šta god da je u pitanju, najvažnije je da postupate smireno i da razgovarate sa svojim djetetom vrlo otvoreno.

Postoji mogućnost da je dijete upalo u loše društvo, pa je važno da mu otvoreno sugerišete i date savjete da se stvari ne bi dodatno pogoršale. U braku će vas pratiti sklad, a to će poslužiti miru u kući. Ukoliko neki parovi planiraju proširenje porodice, oktobar je idealan mjesec za to jer su zvijezde u potpunosti na vašoj strani.

Bikovi će se tokom oktobra mnogo truditi kada je posao u pitanju. Moguće je da ćete raditi prekomjerne sate, pa ćete žrtvovati malo vremena sa porodicom. Naprosto osjetićete da vam karijera ide uzlaznom putanjom i fokusiraćete se na to.

Neki od nezaposlenih bikova mogli bi da dobiju posao krajem mjeseca. Tokom oktobra vas očekuje sjajna finansijska slika. Sav vaš trud će se isplatiti i živjećete vrlo lagodno. Nećete mnogo putovati tokom oktobra, ali to vas neće spriječiti da planirate putovanja za budućnost.

Blizanac: dragi blizanci, život nije med i mlijeko. Ponekad morate proći kroz neke, ne baš tako lagane, izazove. Neki od njih mogli bi uticati na vaš duh, ali važno je da ostanete jaki i sigurni u sebe i svoje sposobnosti.

Ukoliko budete imali dovoljno samopouzdanja bićete u stanju da prevaziđete sve probleme na koje budete nailazili. Uvijek se trudite da slušate sebe i svoje instinkte jer će vas oni odvesti na pravi put. Tokom oktobra najvažnije je da ostanete vjerni sebi i da vodite pošten život.

Budite fer prema ljudima i nemojte nikome činiti nešto nažao. Vjerujte u sebe jer je to put ka uspjehu. Kada je u pitanju porodični život, bikove očekuju određene promjene. Bikovi koji su se ostvarili u ulozi roditelja možda su bili previše strogi prema djetetu, pa vas se sada dijete plaši.

Nema potrebe da gradite takav odnos. Budite roditelj koji je uvijek spreman da sasluša svoje dijete, da razgovara otvoreno o svemu što dijete muči i da ga posavjetuje. Ukoliko ste tek dobili prinovu u porodici, učite kako da se ponašate sa bebom i ne dopuštajte svima da je nosi.

Kada je posao u pitanju, tokom oktobra bićete vrlo sposobni i uspješni. Sve što ste zamisli poći će vam za rukom i ostvarićete vaše želje. Žene rođene u znaku blizanaca zvijezde ohrabruju da tokom oktobra pokažu i ostvare svoj pun kreativni potencijal.

Vaš talenat je izuzetno jak, pa ga iskoristite da biste svijet napravili boljim mjestom za život. Da biste poboljšali svoj finansijski status tokom oktobra, važno je da marljivo radite. Ne budite pohlepni i trudite se da budete disciplinovani kada su finansije u pitanju. Ukoliko planirate odlazak na putovanje, ovo je pravi trenutak jer su zvijezde poredane u vašu korist,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh