Svaštara

UDAHNITE DUBOKO I POPIJTE ČAŠU VODE! IMAMO LOŠE VIJESTI: Ova 3 znaka će imati najgori septembar

Septembar će ove godine za mnoge biti stresan jer će Merkur većinu vremena biti retrogradan. To obično donosi neprilike na polju komunikacije, posla, financija i međuljudskih odnosa. Iako će mnogima biti izazovan, za ove će znakove septembar biti osobito naporan pa će ga poželjeti što prije zaboraviti.

horodkop - Novi

Ovan
Imat će toliko zaduženja da neće uspjeti pronaći vremena za predah. Iako će naporno raditi, neće izbjeći pogreške i krive prosudbe. Trebaju paziti kome vjeruju i s kime ulaze u partnerstvo, i na poslovnom i na privatnom planu. Zbog umora će biti stalno napeti pa će ih više no inače uzrujavati sitnice. Mogli bi izgubiti živce zbog prometne gužve ili dugog čekanja u redu.

Strijelac
Strijelci se neće snaći u gomili problema koji će se odjednom pojaviti sa svih strana, no dobra organizacija i određivanje prioriteta bit će ključni za izlazak iz krize. Bit će nagli, ishitreni i brzopleti pa bi mogli nekoga povrijediti. Neće poštovati autoritete, a posebno će se ljutiti ako im netko pokuša nametnuti pravila s kojima se ne slažu i koja će zbog toga odbiti slijediti.

Ribe
Sve će im se odjednom nakupiti pa će se u isto vrijeme boriti s problema na poslu i kod kuće, a neće ih zaobići ni novčane neprilike. Trebali bi izbjegavati veća ulaganja i kupnje i paziti da ne postanu žrtve internetske prevare. Odahnut će krajem mjeseca kada će se nakupljeni problemi polako početi rješavati. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh