Svaštara

Ljubavna astro analiza do 28.08. – Vage biraju između ljubavi i karijere, Vodolije previše napete

Ljubavna sedmična astro analiza od 21.08. do 28.08.

Ovan: dragi ovnovi, u sedmici koja je pred nama vaš ljubavni život biće malo interesantniji nego inače. Očekuje vas neobavezan flert koji nikome neće škoditi, ali vaši prijatelji neće misliti tako. Zauzeti ovnovi – trudite se da održite mir u vezi.

Žene ovnovi će se plašiti da ne budu povrijeđene, dok će muškarci teško prihvatati tuđe savjete. Bik: ove sedmice ćete vjerovatno primiti dar od nekoga ko gaji emocije prema vama. Desiće se neke nove emocije u novoj romantičnoj vezi ili poznanstvu.

Tokom ove sedmice stupićete u kontakt sa osobom iz vaše prošlosti. Bikovi, ovih dana ćete biti vrlo emotivni i stoga ćete posvetiti doviljno vremena intimnom i ljubavnom životu, bez obzira na to da li ste još uvijek solo ili imate partnera.

Muškarci, ovi dani će biti idealni za romantične izlaske ili sastanak sa djevojkom van vašeg grada. Žene će ipak radije koristiti vrijeme za neobavezno ćaskanje i druženje. Blizanci: kada je u pitanju ljubav, ove sedmice vam zvijezde nisu baš naklonjene.

Ovo nije pravo vrijeme za kretanje u potragu za novim partnerom, jer u sedmici koja nam slijedi, vaša veza neće dugo trajati. Prijatelji će vam ove sedmice dijeliti ljubavne savjete, ali razmislite prije nego prihvatite neki od njih.

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka ove sedmice će uspješno okončati ljubavnu vezu u kojoj su se osjećali kao da ih partner guši. Rak: ova sedmica će emotivno biti teška za muške pripadnike ovog znaka. Osjetićete tenziju u vašoj ljubavnoj vezi.

Ženske pripadnice ovogk horoskopskog znaka će se upustiti u veze sa nekim van grada pa čak i države. Tokom ove sedmice bićete zaljubljeni, privlačni ali i emocionalno razdražljivi. Za one koji ove sedmice ipak ostanu singl, vaši prijatelji će osjetiti potrebu da sa vama podijele svoje ljubavne probleme jer će u vama vidjeti pravu osobu za savjet i pomoć.

Lav: lavovi, ove sedmice bićete mnogo zauzeti na polju finansija, poslovnih prilika te nećete imati toliko prostora za ljubav. Pokušajte da u sedmici koja nam predstoji kontrolišete svoje emocije jer može doći do neočekivanih sukoba sa vašim ljubavnim partnerom.

Neki od tih sukoba mogli bi uništiti vašu ljubavnu vezu u predstojećem periodu. Djevica: u sedmici koja nam dolazi zvijezde vam donose nepredvidiv ljubavni život. Možda će vaša veza, ali i vaše emocije prema partneru, biti na testu ove sedmice.

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka provodiće većinu vremena kod kuće sa partnerom. Tokom predstojećih sedam dana riješićete ljubavne, ali i druge probleme koji vas muče. Vaga: drage vage, kada su u pitanju ljubavni odnos u sedmici koja nam slijedi, vi ćete najzanimljivije razvoje imati sa ljudima koji su rođeni u znaku Ovna, Strijelca ili Lava.

Neke vage naći će se na ljubavnoj raskrsnici na kojoj će morati da biraju između svog sadašnjeg partnera i karijere. Mlađe vage mogle bi da obnove ljubav sa bivšim partnerom ili svojom simpatijom iz mladosti. Taj susret biće prijatan i vama, ali i toj osobi jednako. Škorpija: ove sedmice zvijezde su naročito naklonjene škorpijama koje su slobodne.

Moguće je neko novo zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom biste mogli toliko kliknuti da je takođe moguće da se odlučite na ulazak u vezu. Nemojte previše da razmišljate, uživajte u emocijama. Zauzete škorpije, budite opreznije kada je u pitanju odnos sa partnerom.

Budite realni i ne tražite nemoguće. Strijelac: ovo je nedelja koja će svakako ostaviti traga na vama. Ne plašite se iznenađenja i emocija. Moguć je susret sa jednom dragom osobom. Zauzeti strijelčevi će, u sedmici koja je pred nama, biti vezani za porodicu i porodične i partnerske odnose.

Slobodni strijelčevi će pak izlaziti i družiti se. U vašem životu su sada moguća razna prijatna iznenađenja. Jarac: dragi jarčevi, pred vama su novi, zanimljivi susreti. Vaš vrlo aktivan društveni život povećava mogućnost pronalaska novog partnera.

Tokom ovih sedam dana moguće je da budete emocionalno nestabilni. Razlog tome bi, kod nekih pripadnika ovog horoskopskog znaka, mogla da bude ljubavna veza koja je trenutno nestabilna. Uvijek razmišljajte realno, pa čak i kada je u pitanju ljubav.

Vodolija: u vašem životu biće dosta nerješenih emocionalnih problema sa partnerom i zbog toga biste mogli osjećati dozu napetosti. Vaša ljubava veza će, u sedmici koja je ispred nas, da bude vrlo dinamična i ispunjena raznim emocijama koje su toliko jake da ih je jako teško kontrolisati i nositi se sa njima,piše Infpult

Nekim pripadnicima ovog horoskopskog znaka biće neophodna kratka razdvojenost od partnera. Ribe: ove nedelje neki pripadnici ovog horoskopskog znaka dobiće vijest vezanu za proširenje porodice. Možda vas očekuje prinova.

Slobodne ribe će najbolje romantične odnose u ovoj sedmici ostvariti sa ljudima rođenim u znaku Ovna, Lava ili Strijelca. Pazite dobro u kakve odnose ulazite sa novim ljudima u vašem životu, mogli bi se pojaviti problemi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh