Svaštara

Astro prognoza od 18.7 do 24.7 – Sreća bi mogla da prati Raka, Lava i Strijelca

Detaljna sedmična astro analiza je tu. Šta na polju karijere i zdravlja može svaki znak Zodijaka da očekuje, astrolozi detaljno opisuju.

Ovan: U narednoj sedmici možda ćete sve raditi teže nego inače. Trudićete se da što više budete oprezni, jer vam se čini da trebate biti u pripravnosti. Ukoliko se zasitite posla, obaveza i tempa kojim radite bilo bi dobro da uzmete slobodne dane, ili nakog radnog vremena priuštite sebi kvalitetan odmor.

Zdravlje i savjet: Pripazite na količinu hrane koju unosite.
Bik: Moguće je da ćete na poslu morati više da se prilagođavate nego inače. I to prema programima koji nisu vaše ideje, nego nečije druge. Prevaziđite ovaj period dostojanstveno, ne žalite se.

Dobro će vam doći jer ćete se naučiti samokontrolisati. Zdravlje i savjet: Malo više poštujte vaše tijelo. Vježbajte i pripazite na ishranu.
Blizanci: Narednu sedmicu iskoristite da povratite vašu snagu, jer ste možda sebi priuštili dosta padova u prethodnom periodu.

Ne dozvolite da mišljenje drugih previše utiče na vaše odluke koje ćete donositi. Postoji mogućnost za uspjeh, pogotovo ako budete obratili pažnju na detalje. Zdravlje i savjet: Družite se malo više, prijaće vam.
Rak: Za vas bi ovo mogla biti sedmica uspješnog poslovanja. Bićete dobro raspoloženi i prenosićete dobru energiju. Bićete aktivini, pokazaćete vašu kreativnost i sposobnost. Neće vam padati teško ukoliko se poslu budete morali posvetiti više nego inače. Zdravlje i savjet: Nemojte se uznemiravati oko malih stvari, pratite put koji ste sebi zacrtali.

Lav: S obzirom da dolazi vladavina vašeg znaka, povoljan period bi mogao biti za vas. Neki će htjeti malo previše, prema tome napravite balans i budite oprezni. Iako vam se ukazuju prilike, budite promišljeni i pametno ih iskoristite.

Zdravlje i savjet: Posvetite se i drugima, ne gledajte samo na sebe.
Djevica: Za vas je moguć malo veći dobitak ili uspjeh, koji će vas samo motivisati da budete još bolji. Sve tu to vaše zasluge, ali ne budite prepotentni, već pohvalite i druge i njihovo učešće.

Potrebno je da kako cijenite vaš, da tako cijenite i tuđi trud. Zdravlje i savjet: Koristite vlastiti um kako biste zadržali vlastiti mir. Ne pravite dramu gdje je nema.
Vaga: Ukoliko budete dobili priliku da uživate u određenim privilegijama, to i uradite.

Sve što vam se događa rezultat je vašeg truda, nemojte sebe potcjenjivati. Dobijate onoliko koliko zaslužujete, a ne zato što je neko naklon vama ili nije. To imajte na umu. Zdravlje i savjet: Posvetite se više prijateljima i zajedno se dobro zabavite.

Škorpija: Nema potrebe da na radnom mjestu budete glasni i napadni. Sve ono što mislite i imate za reći možete i na suptilniji način. Tako što ste drčni i borbeni, samo izaziva neugodnost kod radnih kolega. Pokušajte biti malo smireniji i opušteniji.

Zdravlje i savjet: Malo se više opustite i radite stvari koje vam prijaju.
Strijelac: Možda ste u prethodnom periodu bili malo nerealniji u vašim ambicijama i ciljevima, ali dani pretjerivanja su prošli.

Sada imate priliku da razmislite gdje ste pogriješili i sa novim idejama popravite ako ste nanijeli određenu štetu. Ovo bi mogla biti dobra sedmica za nove poduhvate, uspjehe i ispravljanje grešaka. Zdravlje i savjet: Malo više sebe preispitajte šta su vam prioriteti.

Jarac: Ukoliko dođe do nekih zahtjevnijih poslova ili zadataka to za vas i neće biti neki problem. Za neke od vas su mogući i dobri rezultati. Takođe, shodno tome da bi posao mogao da bude uspješan, i finansijska situacija bi trebala biti zadovoljavajuća.

Zdravlje i savjet: Znajte kako ćete usmjeriti vaš fokus, jer vi najbolje znate koji je smjer najbolji za vas. Vodolija: Mnoge stvari u narednom periodu bi se mogle činiti privlačnim i dobrim. Međutim, vi nećete u njima vidjeti puni potencijal.

Možda će neke od vas takve činjenice i rastužiti, ali iz svega možete izvući poentu. Ako sebe ne vidite u nekim poslovnim prilikama, nema potrebe ni da se forsirate, dajte sebi vremena. Zdravlje i savjet: Ukoliko vam više prija samoća, to sebi i priuštite. Samo, ne pretjerujte ni u čemu.

Ribe: Ako osjetite da je došlo vrijeme za neke poslovne promjene, priuštite ih sebi. Držite se svojih planova i ciljeva koje ste sebi postavili. Radite na njima mirno i staloženo. Takođe, saslušajte tuđe mišljenje, ali se previše ne obazirite na isto.

Moguć je uspjeh, ako budete djelovali na ispravan način. Zdravlje i savjet: Možda ćete osjećati umor, ali se nećete previše žaliti. Svakako, odmarajte se što više,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh