Svaštara

Astro analiza za Jun, Jul i Avgust – Kakve promjene možete da očekujete u naredna 3 mjeseca

Kako ljetni mjeseci stižu, tako astrolozi uveliko iznose prognoze koje možete očekivati u narednom periodu.

Horoskop - Blogspot

un, Jul i Avgust mogu da donesu određene promjene. Astrolozi su detaljno objasnili šta možete očekivati za svaki mjesec posebno i na koji način bi bilo poželjeno da djelujete. Jun: Sam početak mjeseca juna, moguće je da će biti pun zanimljivih dešavanja, ali u neku ruku i pomalo naporan, u smislu energije. Mnogi će preispitivati svoje planove, prijateljstva i druge odnose. Takođe, do polovine juna, moguća je promjena planova, ali i javljanje novih ideja, koje će biti bolje i praktičnije u odnosu na prošle.

Od polovine juna, tačnije 13.og do 19.og više ćete se baviti društvenim temama. Venera je ta koja se sastaje sa Uranom, i donosi dobru energiju za druženje i zabavu. Takođe, budite oprezni u svojim izlaganjima, birajte riječi.

U posljednoj dekadi juna mjeseca, zapravo od 20og. više se posvetite ličnim odnosima. Pokažite svoje emocije i izrazite svoju zahvalnost prema porodici, ali i partneru. Pružite svu ljubaznost i pažnju koju posjedujete.

Ovo bi trebao biti savršen period za ljubav s obzirom da planeta Venera povoljno zauzima položaj sa Jupiterom. Prosperitet, dobro rasploženje i romantika bi trebale biti prisutne. Mlad mjesec u Raku, daje priliku za to. Sve u svemu, kraj juna mjeseca, bi trebao biti pun pozitivne i lijepe energije u vazduhu.

Iskoristite ovaj povoljan period da uživate u čarima dobrih međuljudskih i ljubavnih odnosa. Jul: Početak mjeseca jula, biće različitih signala i raspoloženja. Mogući su sasvim lijepi i prijatni dani, pa zatim zbog sudara Marsa i Plutona dosta negativne energije u zraku.

Budite oprezni i izbjegavajte konflikte. Takvu energiju moguće je da ćete osjetiti do 10.og jula, i onda slijedi period koji bi trebali iskoristiti ukoliko želite da probate nešto novo, a avanturističkog je duha.

Od polovine jula, iako budućnost i položaj planeta obećavaju, ipak i imajte rezervne opcije za vaše planove. Sredinom jula, moguće je da ćete osjećati olakšanje, ali ne opuštajte se na duge staze. Zadnja dekada jula mjeseca, zapravo od 20og. donosi i nove izazove.

Suprostavljene strane Merkura i Sunca Plutona, moguće je da će donijeti negativnu energiju i unutrašnje nemire. Nemojte upirati prstom u druge, već preispitajte svoje postupke. Važno je da ostanete skromni i smireni, tako ćete lakše prebroditi ovaj period.

Avgust: Početakom avgusta astrolozi savjetuju da izbjegavate rasprave i budete oprezni u planiranju vaših aktivnosti, To neće trajati dugo, svega nekoliko dana, zatim će se početi javljati dobra i pozitivna energija. Takođe, održavajte skladan mir i odnos sa partnerom.

U periodu od 11og. avgusta moguće su mješovite vibracije i emocije, ali će ipak preovladavati empatija, pokušaj da se neke situacije razumiju, ljubav generalno. Takva energija može da donese dobre rezultate pa shodno tome već od 16og. avgusta bićete jako strastveni i ohrabreni u svojim djelovanjima.

Zadnja dekada avgusta mjeseca moguća je da će biti puna izazova, ali to neće biti ništa sa čime se ne možete nositi. Prepreke ćete lakše savladati ako budete spremni da sarađujete sa ljudima oko sebe. Sve u svemu, samo gledajte naprijed,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh