Svaštara

ODSJEKAO PRST, USNU, NOS: ŽELI DA SE ‘PRETVORI’ U VANZEMALJCA

Antoni Lofredo je Francuz koji je riješio da se “pretvori” u vanzemaljca i sada je trenutno na 41 posto.

muškarac - Hayat

Ovaj Francuz ima 33 godine i neukom oku možda izgleda kao biće iz paralelnog svemira, ali njegov plan je da definitivno postane vanzemaljac i to ne bilo kakav već “crni vanzemaljac”.

On je već ranije prekrio tetovažama svoje tijelo, pa čak je i beonjače tetovirao u crno, a jezik je isjekao na pola.

Uklonio je nos i gornju usnu, a tada je priznao da ima problema s govorom, no to nije smanjilo njegov entuzijazam.

Svoju dramatičnu fizičku transformaciju dokumentuje na Instagramu gdje ga prati 1.100.000 ljudi , a sada je tvrdi, tek na 41 posto.

Nos je, kaže, operisao u Španiji pošto je ta procedura ilegalna u Francuskoj odakle dolazi. Naime, izuzev pirsinga i tetovaža, druge modifikacije koje uzrokuju fizičke povrede ilegalne su u većini evropskih zemalja.

Zahvalio se hirurgu koji mu je uklonio nos, napisavši: “Zahvaljujući tebi mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na ono što smo zajedno osmislili i uradili.”

Svoje “putovanje” nazvao je The Black Alien Project.

Njegov san je da svoju kožu potpuno zamijeni metalom, a ruke, noge i prsti, kao i potiljak, idući su na redu za modifikaciju. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh