Svaštara

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNI MJESEC- SPREMITE SE ZA SUZE I RASKID: Ove znakove čeka bolan period

Ovo je vrijeme kada mnogo labavih ljubavi puca, a one snažne koliko god ubijanja prošle, nanovo se rađaju. S retrogradnim Plutonom također se mnogo starih odnosa vraća kako bi se razriješili, ali onih dubokih.

One ljubavi koje su ostavile rane. S obzirom da je ovo Venera koja ide u dubinu odnosa, nakon što se razriješe učenja pod ovim kvadratom, sve ljubavi koje su se izborile s vlastitim demonima, dobiti će uzemljenje… a ostale, ljubavi nisu ni bile.

Venera nam je ušla u znak Bika u negativnom aspektu s retrogradnim Plutonom koji je planet transformacije i emocija koje duboko sadimo i odlučujemo hoćemo li ih zalijevati ili nećemo.

Ovih dana možemo vidjeti da se mnogo ljudi pokušava sjediniti na mnoge načine i stopiti se u jedno što u fizičkom, što u emotivnom i mentalnom obliku.

Ono što trga to prividno divno stanje jest kvadrat s retro Plutonom.

On je taj koji možemo promatrati na ovaj način; kao ustajali odnos koji ruši ustaljeni obrazac predvođen rutinom i kada se pojave toksični osjećaji koji se gutaju iz djetinjstva tijelo traži šut. Kao heroin. Taj šut je upravo odnos. Taj šut je Stockholmski sindrom kada žrtva obožava svog nasilnika, kad žrtvi treba upravo taj nasilnik da je baci kako bi ona nanovo doživjela euforiju kad joj se približi i nanovo se rodi strast.

Odlazimo u razna poniženja kako bi nanovo bili shvaćeni, pristajemo na torturu kako bismo si dokazali koliko smo čvrsti i snažni. Režemo si rane duboko noževima hladnoće kako bi shvatili što toplina znači.

Nož je Pluton, a Venera je topla djeva i jedno s drugim su kaotični.

Upravo zato je ovo vrijeme kada mnogo labavih ljubavi puca, a one snažne koliko god ubijanja prošle, nanovo se rađaju.

S retrogradnim Plutonom također se mnogo starih odnosa vraća kako bi se razriješili, ali onih dubokih. One ljubavi koje su ostavile rane. One ljubavi koje su ostale nedorečeno i odlučile stajati u međuprostoru dok ne bude ono pravo vrijeme za njih da se razriješe.

Moramo biti svjesni da je upravo taj pad Venere i Plutona, ta forma ljubav-mržnja-ljubav potrebna da nas suoči sa nama samima, da vidimo gdje je ona najbolnija točka iz koje ljubav ne izlazi i gdje je ne znamo primiti jer ona teče cijelim tijelom.

Ovo je vrijeme kad se chakre koje su ugušene naglo otvaraju pod ovakvim događajima jer nam moraju pokazati tu točku gdje je nakupljeno najviše negativnih emocija.

A zašto? Zato da bi se otpustile.

Tako da je sve što nazivamo negativnim, naposljetku pozitivno, i ja uvijek u konzultacijama s klijentima volim reći da ne postoji negativan aspekt. Postoji samo ono što si moramo priznati, otpustiti, isplakati, izvrištati i završiti s tim jednom zauvijek. Tada se aspekt transformira i daje mudrost. I ovisno o tome koja polja ovaj bude dotaknuo u Vašoj karti, tu će boljeti, a kasnije voljeti.

S obzirom da je ovo Venera koja ide u dubinu odnosa, nakon što se razriješe učenja pod ovim kvadratom, sve ljubavi koje su se izborile s vlastitim demonima, dobiti će uzemljenje… a ostale, ljubavi nisu ni bile. Već su bile naučeni, programirani, toksični odnosi sa svrhom osvještavanja prvenstveno sebe.

Uživajte u ovim danima snažne Venere. Ovo je period najintenzivnijih događanja na polju ljubavi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh