Svaštara

Pustite ga da ode kako bi vas volio više: Kako navesti muškarca da mu nedostajete

Da bismo bili srećni u ljubavi ili da bismo dobili onoga koga želimo nekada je potrebno da se poslužimo psihološkim taktikama i trikovima.

Muskarac napuštanje - Žena.blic.rs

Ako vas je muškarac napustio, a vi ga i dalje volite i nadate se njegovom povratku, onda konačni rezultat ovisi o vašim postupcima. Ako se ponašate pogrešno, možete zaboraviti na obnavljanje odnosa sa svojim voljenim muškarcem. Ako to nije scenario ali ipak želite da mu nedostajete – imamo savjete za vas.

Zato, hajde da saznamo kako da navedete muškarca kako da mu nedostajete više. Prva stvar koju bi trebali imati na umu jeste da se obično loše stvari brže zaboravljaju nego dobre. Kasnije u budućnosti više ćete se sjećati nekih lijepih uspomena nego ružnih.

To je obično način na koji ljudski mozak funkcioniše. Mozak se trudi da pamti ono što mu prija a izbriše sve ono negativno što se desilo. Što znači da ako hoćete da muškarcu nedostajete potrebno je da mu dadnete vremena kako bi se stvari posložile u njegovoj glavi. prenosi pult24

Kada mu ostavite prostora da razmisli o svemu i prisjeti se vaših lijepih uspomena velike su šanse da će poželjeti ponovo doživjeti isto i da će vam se vratiti. Zato, umjesto bijesa, histerisanja i suza, pustite muškarca da ode kako biste mu nedostajali.

Dajte mu priliku da bude sam, nemojte ga proganjati, ne pokušavajte da mu se pravdate i objašnjavate. U ovoj fazi to ne samo da neće pomoći, već će, naprotiv, sve samo pogoršati. Muškarac se ponovo zaljubljuje u ženu kada mu nedostaje.

Zato stvorite za njega ove uslove u kojima ćete mu s vremenom početi nedostajati. Sigurno imate stranice na društvenim mrežama – upotrijebite ih da ga podsjetite da ste još uvijek ona žena u koju je on nekada bio zaljubljen. Objavite selfi kada ste dotjerani i nasmijani, pokažite da ste žena koja zaslužuje ljubav i pažnju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh