Svaštara

PUN MJESEC U VAGI DONOSI ŽESTOKE PROMJENE U VAŠ ŽIVOT: A ova 4 znaka će biti NAJSRETNIJA

Samo što je Mars ušao u Ribe, astrolozi najavljuju da nas 16. aprila očekuje i pun Mjesec u znaku Vage, koja traži balans u svemu. Neki sada mogu doživeti promjene u partnerskim odnosima, ali i poslovnim i emotivnim relacijama.

Pun Mjesec u Njujorku - Twitter

Neke osobe će iznenada ulaći u vaš život, a neke iz njega izaći. Pun mjesec utiče na sve znakove, ali ovaj put najviše će ga osjetiti Vage, Jarčevi, Ovnovi i Rakovi.

Neke osobe će iznenada ulaći u vaš život, a neke iz njega izaći. Pun mjesec utiče na sve znakove, ali ovaj put najviše će ga osjetiti Vage, Jarčevi, Ovnovi i Rakovi.

Kako je u aspektu negativnom sa Plutonom, onda možemo osjetiti i očekivati težu energiju i prilagođavanje ljudima i situacijama. Iz dubine duše isplivavaju neka nezadovoljstva još iz prošlosti, pa mnoge osobe teže velikoj promjeni.

U ovom periodu ne preporučuje se da bilo šta radite brzo i bez plana. Mnoge reakcije mogu biti prenaglašene, pa bi se trebalo uzdržati i od naglih odluka.

Vaga je simbol ljubavi i partnerskih odnosa, stoga čuvajte vaše partnere kako u ljubavi, tako i u poslu.

Najviše dobrobiti od ovog punog mjeseca mogu imati četiri znaka Zodijaka: Lavovi, Strijelci, Vodolije i Blizanci.

A evo šta ova promjena na nebu donosi svakom horoskopskom znaku.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju što može dati velike promjene u vašim partnerskim odnosima pa budite oprezni i dobro sagledajte šta je to što želite i kakav partner vas može usrećiti.

Bitno je da postupite ispravno bez nekih dramatičnih reakcija.

Kada je posao i poslovni partneri u pitanju i tu može doći do nekih problema pa se preporučuje da ne donosite odluke bar par dana prije i poslije punog Mjeseca.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju koje je vezano za posao, svakodnevicu, zdravlje, kućne ljubimce pa bi se mogle promjene događati u toj sferi.

Kako je vaša planeta Venera u Ribama, onda bi mogli iznenada ući u neka prijateljstva ili bi vas neka nadanja, očekivanja od prijatelja mogla razočarati.

Ipak ste vi po prirodi strpljivi pa ne donosite nikakve odluke, sačekajte malo da se sve stiša.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, dece, zabave, poklona, sporta,… pa možete u toj sferi osjetiti uticaj energije punog Meseca.

Mnogi Blizanci mogu biti inspirisani dobrim idejama.

Ako ste imali probleme u ljubavi sada bi strasti i lepa komunikacija lako i jednostavno sve mogli popraviti.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mesec događa u četvrtom polju doma porodice, novih početaka.

Budite oprezni kada su emocije u pitanju, posebno sa ukućanima i rodbinskim odnosima.

Oslobodite se i otpustite prošlost da bi zaživjela nova budućnost.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, rodbinskih odnosa…

Potrebno je da budete oprezni u komunikaciji da bi sve što ste planirali sproveli u djelo.

Pojedini Lavovi mogu ići na kraće putovanje pa budite oprezni u saobraćaju. Ne dozvolite da emocije upravljaju vašim odlukama već budite odmjereni i pribrani ako okolnosti to od vas traže.

DJEVICA

Drage Djevice, vama se ovaj pun Mesec događa u drugoj kući finansija nekretnina i imovine pa se u toj sferi mogu događati iznenadni preokreti. Pojedine Djevice ako imaju neki sudski spor mogu dobiti rješenje koje im se neće svidjeti.

Svakako su naglašene promene, preseljenje ili neka događanja u vašem porodičnom životu ili nekretninama.

Strpite se i ne reagujte emotivno, sačekajte par dana da o svemu dobro razmislite pa onda vidite kako i što treba učiniti i kakvu odluku donijeti.

VAGA

Drage Vage, kod vas se događa ovaj pun Mjesec i naravno da vam nije lako, posebno kada treba poraditi na sebi i dovesti svoj emotivni ili partnerski odnos u ravnotežu.

Mnoge Vage sada imaju šansu da uljepšaju i poprave odnos u ljubavi s partnerom. Nažalost pojedine Vage mogu i ostati bez partnera jer su shvatile da tu nema emocija s druge strane ili se ne bude emocije kod njih samih.

Svakako se menjaju emotivni i psihički obrasci.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u dvanaestom polju koje direktno utiče na vašu psihu, snove, dušu i neke skrivene ili tajne emocije.

Pun Mjesec sve to može uzburkati. Pojedine Škorpije mogu iznenada otputovati u inostranstvo ili se osoba koja će zagrejati vaše emocije može pojaviti iz inostranstva.

Ne preporučuje se povlačenje u sebe i patnja, već se pokrenite kako bi vaša duša doživela preobražaj.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u jedanaestom polju koje se povezuje sa prijateljima, vizijama, druženjem, osnivanjem timova, grupa, nadanja, očekivanja i viših ciljeva.

Mnogi Strijelci sada mogu ispuniti svoja očekivanja i ponadati se nekom novom životnom timskom ili grupnom događanju.

Pojedine osobe mogu započeti humanitarne delatnosti. Budite oprezni da vas ne ponese energija punog Meseca kada pokrećete neka grupna ili timska događanja.

JARAC

Vama se ovaj pun Mjesec odražava na vaše polje karijere, jednog roditelja.

Pojedini Jarci mogu emotivno reagovrati kada je roditelju u pitanju ili neka osoba u poslovnoj sferi, dok nekima može karijera biti klimava.

Promjene koje vam ne odgovaraju ipak se mogu događati. Neki Jarci mogu imati ozbiljne konflikte i rasprave kada je posao u pitanju sa šefovima ili nadređenima pa ne donosite nikakve odluke, strpite se par dana.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem devetom polju vezanom za daleka putovanja, filozofiju, viša učenja, religiju i još mnoge životne puteve.

Kako su Venera i Mars prešli u vaše drugo polje onda možete biti usmereni na novac i zaradu ili ako očekujete novac možete ga dobiti.

Mogući su pregovori povodom nekih velikih planova i projekata na duži vremenski period. Sve još zavisi i od vašeg ličnog horoskopa. Budite odmjereni i ne zalijećite se jer sve možete postići. Izbjegavajte emotivne tenzije.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mjesec u osmom polju pa se mogu pojaviti neki emotivni strahovi ili neki zaostali nerazrešeni finansijski problemi s partnerom.

Kako ste vi osećajni i intuitivni vi već osećate šta i kako možete učiniti ili razrešiti. Pojedine Ribe mogu ući u kredit ili se zadužiti na duži vremenski period.

Sve vam se mijenja i vi okrećete novu životnu stranicu i krećete novim putem. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh