Svaštara

PREKINITE BESPARICU: EVO KAKO DA PRIVUČETE NOVAC U ČETIRI KORAKA, POTREBNO JE DA RADITE OVO

Afirmacije nisu magija, već pozitivne fraze koje vas motivišu da osvijestite svoje sposobnosti i mogućnosti, otkrijete da možete sve što poželite i da se aktivirate na putu tog ostvarenja. Kada redovno izgovarate ove pozitivne fraze, vi sami sebe “ubjeđujete”, odnosno” uvjeravate” u nešto dobro. na taj način se povećavaju šanse da postignete ono što želite.

Samopouzdanje i optimizam su dva neophodna ključa za otvaranje kapije uspjeha – zašto ih ne iskorisiti?

Prije nego što počnete sa praktikovanjem afirmacija za novac, neophodno je da izbacite iz svog riječnika negativne fraze o novcu koje vas samo sabotiraju da zaradite željenu sumu.

Na primjer:

Mislim da nije moguće zaraditi više novca s obzirom na moju situaciju.

Bogatstvo se daje samo nekolicini sretnika.

Novac odlazi onoliko brzo koliko i dolazi.

Umjesto ovih rečenica, izgovorite pozitivne afirmacije koje će vas podstaći da napredujete i da ostvarite blagostanje koje želite.

Preporučuje se da afirmacije izgovarate pred ogledalom – na taj način ćete imati jasan osjećaj da se obraćarte sami sebi, odnosno da sa sobom razgovarate.

Ovo su 4 moćne afirmacije za privlačenje novca:

Ja sam magnet za novac!
Prihvatam neograničen izvor prihoda i bogatstva u svom životu.
Otvoren sam da primam bogatstvo na mnogo načina.
Ne postoje ograničenja u iznosu novca koji zarađujem.
Kada se odlučite da praktikuje novčane afirmacije, trebalo bi da počnete da razmišljate o finansijskim ciljevima.

Afirmacije ne znače ništa bez akcije. Morate da napravite plan i potruditi se kako bi ta afirmacija postala stvarnost. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh