Svaštara

TAPKANJE ZA PRIVLAČENJE OBILJA – EVO KAKO DA PRIZOVETE NOVAC

Tapkanje za privlačenje energije obilja – uradite ovu vježbu uz izgovaranje afirmacija!

EFT (tehnika emocionalne slobode) podrazumijeva proces tapkanja akupresurnih tačaka na tijelu kako bi energija ponovo bila izbalansirana i tekla slobodno. Ovu tehniku često nazivaju kao tehnikom “emocionalne akupresure” ili “psihološka akupresura”, jer se njome stimulišu meridijani na tijelu.

Glavna svrha tapkanja jeste oslobađanje od energetskih blokada, a koristi se i za smanjenje stresa, ljutnje, kod strahova, oslobađanja od loših navika, kod nesanice, za smanjivanje bolova i dr.

Svakodnevnom primjenom ove relaksirajuće tehnike možemo se osloboditi napetosti, ali i poboljšati samopouzdanje, dobre vibracije, motivisati sebe i unaprijediti koncentraciju. Tapkanje se često primenjuje i za manifestovanje željenih stvari uz izgovaranje pozitivnih afirmacija.

Na primjer, ukoliko želite da privučete energiju obilja i novac u svoj život, nejžnoim tapkanjem odgovarajućih tačaka možete izgovarati neke od sljedećih afirmacija:

Moje bogatstvo svakodnevno raste.

Postižem ono što želim.
Moj rad donosi sreću.
Ja sam magnet za privlačenje novca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh