Svaštara

Venera u Vodoliji do 05.04. – Bikovi će biti u centru pažnje, Jarcu moguć novčani dobitak

Nakon četiri mjeseca koja je Venera provela u znaku Jarca, 05. marta se konačno preselila u znak Vodolije u kome će ostati do 05. aprila. Sa Venerom u znaku Vodolije možemo očekivati neočekivano.

lepaisrecna

Vrijeme je da se razvedrimo posebno kada su u pitanju naše veze i društveni odnosi. Energija Vodolije nas poziva da posjedujemo naše najslobodoumnije ja i kada planeta ljubavi zasja u ovom znaku, osjećamo se otvorenijeg uma i otvorenijeg srca.

Ovan: Ovo bi mogao biti jedan od najsrećnoijih periodu za vas u ovoj godini. Osjetićete potrebu da izađete iz kuće i preovedete vrijeme vani okruženi dragim ljudima. Za slobodne pripadnike ovog znaka ovo bi mogao biti odličan period za upoznavanje i druženja sa pripadnicima suprotnog pola.

Bik: U ovom periodu će sve oči biti uprte u vas. Čak biste mogli dobiti neka jako važna priznanja ili nagrade. Sve će to biti povezano sa tim koliko ste naporno radili posljednjih mjeseci i da li ste na pravom profesionalnom putu.

Napredovanje u karijeri će vam sada biti mnogo lakše jer će vas pratiti velika sreća.
Blizanci: Dok Venera krasi bliži vazdušni znak, vaš um, duh i srce će biti puni energije. Tempo života će vam biti brži i bićete željni isprobavanja novih stvari koje će stimulisati vaš um.

Rak: Intimnost će biti slatka kao šećer u nedeljama koje su pred vama. Iskoristite ovaj trenutak da se izliječite i mazite, budite ugodni i osjetljivi. Iskoristite ovu energiju da razgovarate o svojim željama i potrebama i procijenite da li se sve one ispunjavaju.

Lav: Oni koji su u vezi će osjetiti mir i harmoniju koja će ispuniti njihovu vezu. Mogu vam biti ponuđena obećanja, zaruke, useljenje ili čak brak. Oni koji su slobodni bi takođe mogli imati mnogo sreće jer bi neko nov i zanimljiv mogao ušetati u njihov život.

Djevica: S obzirom da je Venera uzdrmala u vašem sektoru rutina, postoji nekoliko načina na koje ćete osjetiti njen poseban cilj. Kao prvo, možete primijetiti da su vaši saradnici, zaposleni ili osoblje koje vam podnosi izvještaje ljubaznije nego inače. Život bi u tom pogledu trebao teći skladno.

Neke se Djevice mogu čak i zaljubiti u nekoga sa kim rade!
Vaga: Dok Venera krasi vaš sektor strasti, rekreacije, hobija i romantike, trebali biste biti raspoloženi za ljubav! Samci ulaze u posebno povoljan period da pronađu novu lubav ili bar da se povežu sa nekim jako zanimljivim.

Oni koji su u vezi sada mogu uživati u vezi punoj ljubavi i nježnosti.
Škorpija: Dok se Venera kreće kroz sektor koji se odnosi na vaš dom, kućni život i porodicu, trebali biste se osjećati povezano sa svojim partnerom.

Ako želite popraviti odnose sa nekim članovima svoje porodice ili roditeljima ovo je jako povoljan period da pokudite ruku mira i pomirenja.
Strijelac: Ovo će biti jako romantičan periodu z aosobe rođene u znaku Strijelca. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom ili odputujte negdje kako biste bili sami i posvetili se jedno drugome.

Jarac: Sa Venerom koja se kreće kroz vaš sektor prosperiteta, vi ste magnet za novac. Postoji mogućnost da dobijete neki iznenadni novac koji niste očekivali. Takođe, ovo bi mogao biti jako povoljan period za vaš posao i karijeru.
Vodolija: Boravkom u vašem znaku Venera će vas obasuti posebnom energijom koja će učiniti da zablistate.

Ovo je povoljan period da poradite na sebi i svom izgledu. Neka romantika, zadovoljstvo i kreativnost budu glavni prioritet sada.
Ribe: Romantika, zadovoljstvo i kreativnost će zasjati za vas. Ako postoji neko iz vaše prošlosti sa kim biste želeli da ponovo pokrenete vezu ili da je jednom zauvek oslobodite, posebno ste srećni da to učinite. Posvetite se sebi i razmazite se u ovom periodu. Poklonite prije svega ljubav sebi,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh