Svaštara

ŠTA GOD DA URADITE, NEĆETE IH IZNERVIRATI: 4 horoskopska znaka gotovo nikad nećete vidjeti bijesne!

Evo u kojim horoskopskim znacima se rađaju najsmireniji ljudi!

Sretna zena - Body.ba

Svi znamo nekoga ko ostaje smiren u svakoj situaciji i zbog koga preispitujemo svoje reakcije, pitajući se kako da i sami budemo tako staloženi. Međutim, neki ljudi su prosto takvi, teško je takvo ponašanje naučiti, a najsmireniji među nama rađaju se u četiri horoskopska znaka.

Lav

Lavovi znaju kako da ostanu smireni. Oni su mudri i rijetko kada reaguju impulsivno. Uglavnom su opušteni i daju sebi vremena da razmisle prije nego što odreaguju. Jedino što može da ih izbaci iz takta je pogrešna odluka koju su donijeli, a mogli su to da izbjegnu.

Vaga

U ovom znaku Zodijaka rađaju se veoma smireni, čak najsmireniji ljudi. Oni pobjesne jedino kada su suočeni sa nekom nepravdom, a za sve ostalo, ostaju staloženi i dobro promišljaju o svemu.

Ovan

Ovnovi ne vole da bjesne i to zaista izbjegavaju po svaku cenu. Oni žele mirno okruženje, u kojem niko nije pretjerano temperamentan. Štaviše, preziru ljude koji se nerviraju za svaku sitnicu i ne znaju da ostanu smireni.

Strijelac

Strijelčevi su definitivno neki od najsmirenijih ljudi. Oni inače ne pokazuju pretjerano svoja osjećanja i pretvaraju se da se ništa nije dogodilo, čak i kada im nešto nije po volji. Ukoliko se nađu pored nekoga ko je pobjesnio iz bilo kog razloga, oni će biti prvi da smire situaciju. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh