Svaštara

EVO ŠTA NAM DONOSI MLAD MJESEC U RIBAMA – DOGAĐA SE SUTRA U 18:38: Neće svakom znaku horoskopa biti lako, DOBRO SE SPREMITE

Mlad Mjesec u Ribama događa se 02.03. u 18:38 i nosi sa sobom energiju koja će nam pomoći razotkriti sve što je potrebno za našu vlastitu transformaciju.

Pod tim energijama možemo se suočavati licem u lice s onim što je već dugo boravilo u skrivenim kutovima našeg srca, uma i duše!

Mlad mjesec u Ribama nosi sa sobom energiju koja će nam pomoći razotkriti sve što je potrebno za našu vlastitu transformaciju.

Pod tim energijama možemo se osjećati nježno vođeni prema nutrini. Možemo se suočavati licem u lice s onim što je već dugo boravilo u skrivenim kutovima našeg srca, uma i duše.

Ovo sučeljavanje je često potrebno za bogatiji i puniji život. Ovo sučeljavanje je često potrebno da otkrijemo sebe na dubljoj razini i prođemo svoje blokove i barijere.

To može zahtijevati od nas da se suočimo s nečim dubljim ili nam dopustiti da se povežemo s energijom magije i stvaranja.

Ribe su posljednji znak zodijaka i stvaraju dojam razmišljanja i odbacivanja prošlosti. Upravo u znaku Riba možemo se osvrnuti na prijeđeno putovanje i na novi način shvatiti neke od lekcija i darova s ​​kojima smo se susreli.

Pod ovim mladim mjesecom važno je da odvojimo vrijeme za razmišljanje o našoj prošlosti i onome što možemo iz nje naučiti ili od čega trebamo krenuti dalje.

U ovom periodu snažan je fokus na opraštanju, iskazivanju suosjećanja s našim prošlim ja i na tome da uzmemo samo dijelove naše prošlosti koje želimo ponijeti u budućnost. Ovo je idealno vrijeme za iscjeljenje.

Jupitr koji se trenutno probija kroz znak Riba, vrlo je aktivan pod ovim mladim Mjesecom, što može donijeti pojačane emocije. Jupiter može također donijeti provalu optimizma pa će nam možda biti lakše usredotočiti se na ljepotu koja na kraju cvjeta iz svih stvari.

Jupiter voli proširiti sve što dotakne, a Ribe mogu biti vrlo osjetljiva energija, tako da Jupiterova prisutnost ovdje također može povećati našu osjetljivost na stvari.

Svjesnost toga može nam pomoći da dio ove osjetljivosti kanaliziramo u kreativne projekte, meditaciju ili intuitivni rad. Vjerojatno će biti pojačana i naša psihička osjetila, stoga vjerujte svakoj slutnji, šaptanju ili lepršanju.

Još jedna vrlo aktivna energija u vrijeme ovog mladog Mjeseca u Ribama je konjunkcija Venere, Marsa i Plutona. Radili smo s energijom Venere i Plutona, te energijom Venere i Marsa, ali ovo je prvi put da imamo sve tri planetarne energije zajedno.

Kombinacija ove energije može privući našu pozornost na naše odnose i našu osobnu moć. Ova energija se također može manifestirati u našem odnosu prema novcu.

Energija Riba nas vodi da idemo s tokom i da naučimo umijeće predaje. Jedan od darova koje nas uči je da se oslobodimo kontrole, vjerujući da će sve biti dobro i da će se sve što bi trebalo biti na kraju i ostvariti.

Da biste radili s ovom dinamikom Venere, Marsa i Plutona, pokušajte ići s tokom, pogotovo ako na površinu isplivaju situacije koje su izvan vaše kontrole.

Upotrijebite energiju Venere da unesete ravnotežu u bilo koju dinamiku odnosa koja može isplivati ​​na površinu. Upotrijebite energiju Marsa da ostanete sigurni u svoje izbore i radnje koje želite poduzeti i iskoristite energiju Plutona da ostanete stabilni u svojoj moći i vjerni svom autentičnom ja.

Mlad Mjesec u Ribama ima snažnu energetsku dinamiku i možemo ga osjetiti na mnogo slojeva, stoga budite nježni prema sebi i poduzimajte stvari svojim vlastitim tempom.

Dopustite si da budete ranjivi i otpustite emocije koje vas uznemiravaju. Iza toga slijedi olakšanje, samo je potrebno zadržati unutrašnji mir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh