Svaštara

Ako želite pravog muškarca tražite onog koji posjeduje 10 osobina

Prema mišljenju poznatog ruskog psihologa Mihaila Labkovskog, pravi muškarac je muškarac koji je ostvaren kako u karijeri tako i u privatnom životu.

Muškarac - Zadovoljna.dnevnik.hr

Pravom muškarcu posao i porodica donose radost. Nije važno koliko muškarac zarađuje, važno je da može obezbjediti svojoj porodici sve što im je potrebno. Takođe je jako važno da u životu muškarca ima ljubavi, da prihvata sebe kao muškarca i da ima zdrave živone principe.

Prema mišljenju psihologa Labkovskog, ako želite pored sebe imati pravog muškarca, trebalo bi da obratite pažnju na sledeće osobine.
1. Pravi muškarac je samodovoljan; On nije čvrsto vezan ni za majku, ni za ženu nitoi za svoje prijatelje.

On sam rješava svoje probleme i ne očekuje to od drugih.
2. Oslanja se samo na sebe; Pravi muškaraz na da ni na koga ne može u potpunosti računati te da je jedina osoba na koju se uvoijek može osloniti i koja ga nijada neće iznevjeriti, on sam.

3. Nezavisan je; Pravi muškarac ne zavisi ni od koiga. Ni od majke, ni od žene niti od bilo koga drugog. On se uvijek trudi da bude nezavisan od drugih u svim sferama svog života.
4. Ne pravi kompromise; Ne toleriše stvari koje mu ne odgovaraju, ne prilagođava se drugima i ne trudi se da održava veze koje mu ne odgovaraju.

Ne ide na posao koji ne voli, ne živi sa ženom koju ne voli i ne dozvoljava nikome da sa njim manipuliše.
5. Ne računa ni na čiju pomoć; Pravi muškarac nikada ne traži ničiju pomoć osim ako mu stvarno nije potrebno. Ne računa ni na čiju pomoć i oslanja se samo na sebe.

6. Pravi muškarac ne upoređuje; Pravi muškarac se ne upoređuje ni sa kim jer zna da je jedina osoba sa kojom treba da se upoređuje on sam. On zna da je mnogo produktivnije da radi na sebi nego da se poredi sa drugima.
7. Prihvata sebe; Pravi mupkarac prihvata sebe takvim kakav jeste, ali takođe radi na sebi. Što čovjek manje prihvata sebe, on manje voli druge,piše Infpult

Što je manje siguran u sebe više očekuje od svoje žene.
8. Ne trči z aženama; Pravi muškarac se ne ponižava i ne trči za ženama, posebno neće trčati za ženom koja ga je jednom odbila. Ako ga je jedna žena odbila on ne očajava već nađe drugu.
9. Pravi muškarac je u stanju izbjeći krizi srednjih godina ili će je prevazići uz manje gubitke.
10. Pravi muškarac zna da je žena jednaka osoba kao on, samo bolja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh