Svaštara

Milina porodica NESTALA zajedno sa njom: Nema ih već mjesec dana, policija ima teoriju

Digla se uzbuna u cijeloj zemlji nakon što škola nije uspjela da kontaktira roditelje.

Mili Birli - Twitter

Britanska policija traga za djevojčicom iz Sanderlenda koja je prije mjesec dana prestala da dolazi u školu, prenosi San.

Pretpostavlja se da je Mili Birli (14) na proputovanju zemljom sa svojim roditeljima, ali ih za sada, koliko je poznato, niko nije vidio, niti se čuo sa njima. Iz škole već dvije nedjelje pokušavaju da kontaktiraju oca i majku, ali nisu dobili nikakav odgovor, piš Objektiv.

Policija je bila u domu Birlijevih 25. januara, a komšije su im rekle da su se oni odselili nedjelju dana prije toga, ne obavijestivši nikoga, pa čak ni stanodavca

Nadležni su nastavili sa intenzivnom potragom i apelima roditeljima da se pod hitno jave policiji.

– Vjerujemo da Mili obilazi razne dijelove zemlje zajedno sa svojim roditeljima. Izuzetno nam je stalo da popričamo sa Mili i njenim roditeljima, koji moraju da se jave u najbližu policijsku stanicu – saopštila je policija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh