Svaštara

Šta je za muškarce pojam nesretnog braka: 5 tipova žena koje najčešće izbjegavaju

Šta je to prema muškarcima nesrećan brak? Mnogi su se složili da nekoliko tipova žene nije dobar izbor za brak.

Par - Fokuzz.com

Muškarci vole dobro da analiziraju prije nego što stupe u brak jer ne žele oženiti pogrešnu ženu. A ako se pitate šta je mnogim muškarcima pogrešan tip žene, evo nekoliko primjera: 1. Žena koja previše kontroliše. To je žena koja voli da je sve po njenom.

Mnogi muškarci su se složili da za njih nesretan brak znači uskraćivanje muških hobija, želja i planova. Nesretan brak po njima je kada žena previše naređuje šta se smije, a šta se ne smije. Takav brak ne samo da konstantno vodi u sukobe i probleme, već i ubija želju u muškarcu da bude pozitivan i motivisan.

2. Žena koja nema povjerenja. Brak sa takvom ženom ne samo da je konstantno opravdavanje i uvjeravanje, već je zaista i noćna mora. Žena koja nema povjerenja u muškarca pokazuje da nema povjerenja u sebe, nema samopouzdanja.

I to je nešto što mnoge muškarce odbija. 3. Žena koja previše flertuje. Nijedan muškarac ne želi zaglaviti u braku sa ženom koja previše izlazi, ili izlazi samo da bi flertovala sa drugima. Neke žene to čine kako bi sebi potvrdile da su i dalje privlačne.

Međutim, ovo je jedna od onih navika kod žena koje muškarci najviše negoduju. 4. Žena koja je previše osjetljiva. Muškarci vole zaštiti svoju ženu. Vole je braniti, vole je oraspoložiti… Ali ako to moraju raditi nekoliko puta u danu, onda će se definitivno zapitati da li njihov život uopšte ima smisla.

5. Žena koja ne zna sa novcem. Mnogi muškarci, pogotovo oni koji su dobro situirani, prije braka se plaše da će pronaći ženu koja će biti samo sa njima radi novca. Muškarci žele biti voljeni zbog sebe samih, a ne zbog toga što možda posjeduju. Zato ako primjete da je njihova žena jako koristoljubiva velike su šanse da će se jako razočarati. prneosi “Infopult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh