Svaštara

Ova 4 znaka imat će najljepši Dan zaljubljenih ikada ovog 14. februara

Pošto se Dan zaljubljenih uveliko približava, biće samo pitanje vremena kada ćete biti okruženi srcima, poljupcima i sa puno ljubavi.

Horoskop - Magazinbalkan.eu

Iako bi Dan zaljubljenih ove godine mogao biti skroman zbog svega što se dešava u svijetu, to ne znači da ne može biti poseban, piše Luftika.

U stvari, postoje 4 sretna horoskopska znaka koji će ove godine imati najnevjerovatniji Dan zaljubljenih.

Sa Marsom i Venerom, planetama kosmičke privlačnosti astrologije, koje će se ovog Valentinova uskladiti, biće obasute preko potrebnim pojačanjem romantike.

Kada se ove dvije planete spoje, hemija će biti van kontrole, sa Marsom koji će vam dati leptiriće u stomaku, a Venera će dodati flert i harizmu u mješavinu.

4 srećna horoskopska znaka će ove godine imati vrijeme svog života i zaista će biti blagosloveni sa puno ljubavi, romantike i uzbuđenja u svojim životima.

Jeste li spremni da znate ko su ovi srećni horoskopski znaci?

Vodolija
Iako niste najromantičnija i najsenzualnija osoba, prisustvo Venere učiniće da se osjećate ekstra romantično i oh, tako se.si. Nećete moći da sklonite ruke sa svog partnera i željeli biste da podivljate s njim. Vaš partner će biti iznenađen vašom se.si ličnošću, ali će vam ipak uzvratiti.

Energija će biti savršena da provedete neko se.si i romantično vrijeme jedno sa drugim. Ako ste slobodni, neće vam biti teško da pronađete pravi izraz za sebe, jer će Mars i Venera zajedno povećati vaš šarm kao nikada ranije.

Sve u svemu, ovaj dan će biti nevjerovatan za vas!

Vaga
Oduvijek ste bili glamurozni znak koji voli da farba grad u crveno, ali ove godine Venera vam govori da se smjestite sa svojim partnerom kod kuće i da se lijepo, tiho i romantično provedete jedno sa drugim.

Maženje na kauču, čaša starog vina i gledanje nekih od najromantičnijih filmova ikada snimljenih je ono što će vaš Dan zaljubljenih ove godine učiniti tako nevjerovatnim!

Ono što će vas zbližiti sa partnerom i što će vam biti drago je što ste izabrali da ostanete i provedete neko kvalitetno vrijeme zajedno kod kuće, umjesto da idete u klub ili restoran koji vrvi ljudima.

Lav
Vi i vaš partner već dugo radite naporno i zaslužujete odmor i opuštanje. A to je upravo ono što će vam dati Mars i Venera. Idite na masažu parova ovog Dana zaljubljenih i pružite sebi odmor koji zaista zaslužujete.

Ovo će vam pomoći da ne samo da provedete neko kvalitetno vrijeme jedno sa drugim, već će vam i spa sastanak pomoći da se povežete i istovremeno unesete malo senzualnosti u vašu vezu.

Ako odlazak na masažu nije vaš omiljeni užitak, onda možete ostati kod kuće i ugađati jedno drugom. Zvuči kao apsolutno blaženstvo, zar ne?

Škorpija
Škorpije, ovo je najbolje vrijeme da razjasnite svaku vrstu zabune koja vas i vašeg partnera muči već duže vrijeme. Kada oboje objavite sve stvari koje su uticale na vašu vezu u posljednje vrijeme, intimnost će biti na vrhuncu svih vremena.

Razumijevanje i kompromis će vam pomoći da izgradite jači odnos jedni sa drugima.

Ako ste slobodni, vaše vještine flertovanja će biti nevjerovatne tokom ovog vremena. A ako vam se neko izdaleka prećutno sviđa, ovo je vjerovatno najbolji trenutak da mu otkrijete svoja osjećanja.

Postoji velika šansa da i oni dijele vaša osjećanja.

Dan zaljubljenih 2022. će biti prelomni trenutak, to je sigurno!

Ova 4 srećna horoskopska znaka će bez sumnje imati nevjerovatan dan, ali i ostali znaci.

Na kraju krajeva, teško da možete pogriješiti kada je oko vas toliko ljubavi i romantike!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh