Svaštara

ASTROLOZI TVRDE/ MLAD MJESEC NAM STIŽE DANAS: Otkriveno šta čeka vaš znak Zodijaka, OBRATITE PAŽNJU NA OVE DETALJE

Mlad Mjesec događa se 01. veljače/februara. U konjunkciji je sa Saturnom koji je u kvadratu s Uranom iz Bika, stoga možemo očekivati nepredviđene završetke i nove početke. Mnoge osobe više neće moći trpjeti određeni pritisak pa je sasvim sigurno da će nastupiti promjene

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Ovaj mlad Mjesec ima utjecaj na sve znakove, a posebno na Vodenjake, jer se tu i događa. On je u konjunkciji sa Saturnom i kako je Saturn u kvadratu s Uranom iz Bika, mogu se događati nepredviđeni završetci i novi početci.

Saturn pritišće Mjesec i osjećaje do neizdrživosti, dok Uran želi promjene pa se mnoge prijateljske, poslovne, društvene zajednice mogu završiti ili opredijeliti za neki novi inovativni početak. Pojedine osobe mogu i prekinuti neki odnos i krenuti skroz nekim novim životnim putem.

Obje planete vuku na svoju stranu pa je teško izabrati put između nekih starih navika i nekih inovacija za koje se ne zna kako će funkcionirati i koliko će trajati. Sasvim je sigurno da će ovaj mlad Mjesec uz pomoć Saturna i Urana tražiti neke promjene, jer više sve postaje nepodnošljivo.

Sve ovo može potrajati par dana pa se treba opredijeliti za nešto što je novo ili ostati pri starim sigurnim nezadovoljstvima.

Mars i Venera će biti u konjunkciji u Jarcu i trigonu s Uranom što mnogim osobama može dati iznenadnu energiju, ekspresne dogovore i obrte kada su karijera i financije u pitanju.

Mnoge osobe više neće moći trpjeti određeni pritisak pa je sasvim sigurno da će nastupiti promjene što ovisi o vašem osobnom horoskopu u kojem životnom aspektu se događaju promjene.

Evo što predstoji pojedinačnim znakovima:

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se mlad mjesec i promjene događaju u jedanaestom polju druženja, prijateljstva, nadanja, očekivanja.

Moguće je da vaši prijatelji ili netko koga poznajete imaju očekivanja pa budite oprezni da ne dođe do nekih nesporazuma posebno kada su usluge ili novac u pitanju.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, nadređenih, jednog roditelja pa se tu događaju novi početci i promjene.

Bitno je da stavite karijeru i neki posao na stabilne noge i da hrabro krenete naprijed.

Tako će i uspjeh biti zagarantiran.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se mlad Mjesec događa u vašem devetom polju što kod vas može pokrenuti neku novu filozofiju, putovanje pa ako je to sve vezano za novac, onda dobro isplanirajte. prneosi “Novi“.

Pojedini Blizanci mogu pokrenuti neko visoko školovanje ili se angažirati u javnosti, inozemstvu i biznisu.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju što pokreće transformaciju emocija, a moguć je i manji priljev financija.

Ako se od vas potražuje novac onda postoji mogućnost da to bude sve raspoređeno u nekim ratama ili da tako vama bude vraćen novac.

LAV

Dragi Lavovi, vama se mlad Mjesec događa u vašoj sedmoj kući koja je vezana za bračne, partnerske odnose i javnost pa su mogući problemi vezani za ta područja.

Mnogim Lavovima može biti teško emotivno u partnerskim odnosima, moguć je čak i prekid nekih odnosa.

Neki zaostali problemi mogu se ponovo aktivirati.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je ovaj mlad Mesec u vašem šestom polju vezanom za svakodnevicu, posao pa u tim područjima kreće promjena.

Skupljate hrabrost i sve ide ka uspješnim promjenama.

Svakako se preporučuje da pokrenete promjene i izbjegavate dosadašnju rutinu te krenete u nešto novo što vam donosi uspjeh.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mesec u vašem petom polju ljubavi koja vam predstoji uz ovaj mlad Mjesec.

Osoba koja vam se pojavi u životu može biti dosta dobra i kvalitetna. Naglašeno je zadovoljstvo s djecom ako ih imate i nekim originalnim posebnim zabavama i poklonima.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući koja je vezana za dom, obitelj, jednog roditelja.

Moguća su mnoga iznenadna događanja u ovim područjima, moguća je kupovina ili prodaja nekretnine te uređenje iste.

Velika je borba naglašena pa ipak malo sačekajte i odlučite poslije 04. veljače/februara.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju pa možete dobiti ponudu ili glas s kraćeg puta ili od rođaka što bi trebali prihvatiti bez većeg razmišljanja.

Obaveza je velika i dosta traži angažiranja pa ipak se na kraju dobro isplati.

Sigurno je da vi to možete i da vam promjena odgovara.

JARAC

Dragi Jarci, vama se mlad Mjesec događa u vašem drugom polju financija pa tu možete imati neki priljev novca za koji ste mislili da ste ga izgubili ili vas nešto neočekivano može razveseliti.

Neke nove kombinacije kada je zarada u pitanju su sigurni.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas je ovaj mlad Mjesec koji vam može dati hrabrost, nove ideje, neke pronalaske, što će vas pokrenuti naprijed.

Mnogi Vodenjaci će željeti promijeniti sve što je staro i krenuti u novi rizik i avanturu.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju što će donijeti neki preokret u vašoj psihi pa može doći do nekih starih emotivnih preispitivanja dok se pojedine Ribe mogu pokrenuti ka novim i rizičnim tokovima.

Sretno u novim preokretima!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh