Svaštara

Ribe, Rak i Vaga su najemotivniji znakovi Zodijaka, a njihovim životima upravljaju emocije

Svi se drugačije nosimo sa svojim emocijama i drugačije reagujemo na svijet oko nas. Što jedne uznemirava druge ni ne dotiče, a što neke plaši, druge uveseljava.

Žena - Freepik/rawpixel.com

Međutim, prema astrolozima, tri znaka Zodijaka važe za posebno emotivne.

Ribe
Ribe emocije osjećaju na mnogo intenzivniji i dublji način nego što je to slučaj sa bilo kojim drugih znakom Zodijaka.

Predstavnike ovog horoskopskog znaka odlikuje velika saosjećajnost i intenzivna briga za prijatelje i članove famlije. Ribe su brižne i saosjećajne sa svojim bližnjim čak i kad oni sami rade na svoju štetu.

Zbog svega navedenog Ribe se lako uznemire i iznerviraju u ime drugih ljudi.

Rak
Rakovi se takođe ubrajaju u znakove koji su veoma osjetljivi, a njihova ličnost je takva da se ni najmanje ne stide da pokažu svoja osjećanja.

Rakovi su školski primjer nepopravljivih romantika, iako se po njihovoj tvrdoj spoljašnjosti to ne bi reklo na prvi pogled.

Vaga
Vage su se našle u istom košu sa Ribama i Rakovima, jer je njihova ličnost veoma osjetljiva. Upravo njena osjećanja umnogome utiču na odluke koje donose u životu.

Kada se nađe u situaciji da odlučuje razumom ili srcem, uvijek će dati prednost srcu, tj.onome što oseća, iako će do te odluke doći detaljnim analiziranjem, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh