Svaštara

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek se zaljubljuju u zauzete

Ljubavna patnja je ovim horoskopskim znakovima često unaprijed programirana

Ljubav - Infpult.info

Naime, osobe rođene u ova tri znaka imaju nevjerojatnu sposobnost da se zaljube u nekoga tko je već zauzet Pogledaj je li tvoj horoskopski znak među njima…

Ljubav je komplicirana. To uvijek iznova moraju saznati sljedeća tri horoskopska znaka kada traže partnera za život. Naime, često se zaljubljuju u ljude koji su već u vezi, koji im zbog toga ne uspijevaju uzvratiti osjećaje. Na poslu, među prijateljima ili čak na izlasku: tri horoskopska znaka neprestano se zaljubljuju u ljude koji su već zauzeti. Ovan Ovnovi su strastveni i vrlo brzo se zaljube. Ovaj vatreni znak doživi tim veće razočaranje kada osjećaji njegove simpatije nisu uzvraćeni na jednak način. Loše raspoloženje i izljevi bijesa čine ljubavnu patnju ovog horoskopskog znaka primjetnom – ali ista brzo nestaje kada u njegov život uđe novi potencijalni partner.

Ribe Ribe se smatraju beznadnim romantičarima koji se vole zaljubiti do ušiju. U svom svijetu snova unaprijed zamišljaju zajedničku budućnost sa svojom simpatijom, a da ne znaju hoće li im osjećaji uopće biti uzvraćeni. Ako se tada pokaže da su princ ili princeza iz snova zauzeti, razočaranje je veliko i osjetljivi vodeni znak se povlači duboko povrijeđena srca.

Bik Bik obično može biti jako tvrdoglav i naviknut je da dobije ono što želi. Ali, ljubav igra po svojim pravilima i tako je slomljeno srce unaprijed programirano kod ovog zemaljskog znaka kada svoje srce daruje osobi koja je već darovana drugome. Sav šarm i umijeće zavođenja u većini slučajeva neće biti od koristi biku ako srce simpatije pripada nekom drugom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh