Svaštara

Pet horoskopskih znakova koji su odličan spoj na poslu

Kako horoskop utiče na izbor partnera, tako on utiče i na odnos sa ljudima sa kojima radimo. Vrijeme u firmi će vam brže prolaziti, čak ćete sa lakoćom raditi i prekovremeno, pa ćete na kraju dana biti zadovljni svojim poslovnim životom.

Rukovanje - ABCportal.info

Vodilija i Ovan

Ono šta krasi ova dva znaka jeste njihova kreativnost. Oni će se po tom osnovu spojiti i zajedno će lakše obavljati sve poslovne zadatke. Sigurno je i to da ova dva znaka nikada neće jedan drugog iznevjeriti.

Bik i Jarac

Krasi ih pragmatičnost i to da su veoma razumni i realni. Odluke donose isključivo nakon promišljanja i logičkih zaključaka, što znači da nisu skoloni tome da ih osjećaj vodi na poslu. Karakristično je i to da zajedno veoma lako rješavaju komplikacije.

Strijelac i Blizanci

Povazuje ih to što vole šalu i da sa osmijehom dočekaju kolege, kao i da sa manje stresa pristupe problemu. Veoma su uporni i trude se oko rješavanja zadataka i ne libe se toga da maštaju velike snove. Ove karakteristike ih dovode do velikih uspjeha.

Rak i Vaga

Za ova dva znaka krajnji cilj je uvijek da postignu izvanredne uspjehe. Tako da se često upuštaju u teške izazoce i poslove, pa ova dva horoskopska znaka jedan drugog motivišu da najbolji način urade započet posao. Zajedno pobjeđuju i zajedno dijele uspjehe.

Djevica i Lav

Ono šta je sigurno jeste da ova dva znaka nikada ne bi funkcionisali u emotivnoj vezi, ali sa druge strane oni odlično sarađuju u poslovnoj atmosferi. Oni poštuju jedan drugog, gdje Lav preuzima vođstvo, što je odlično za Djevice jer one obožavaju da rade u sigurnom okruženju, piše Glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh