Svaštara

MAJKA pokušala ubiti svoje dvoje djece: POČELA DA IH KOLJE U KADI

Majka iz Mičigena uhapšena je nakon jezivog napada na svoje dvoje djece, kćerku od tri godine i dječaka od samo godinu dana.

Sara Vej Bols - Novi

Sara Vej Bols (36) uhapšena je nakon što su policajci čuli vrištanje djeteta iz njene kuće.Porodica je nekoliko dana bila zabrinuta zbog Sare, jer se nije javljala na telefon, i u novogodišnjoj noći pozvali su policiju kako bi prošla pored kuće i uvjerila se da je sve u redu.

Policajci su čuli vrištanje djevojčice i provalili u kuću, gdje su zatekli jeziv prizor.

Djeca su bila u kadi, isječenih vratova, a majka je stajala iznad njih oblivena krvlju mališana.

Došlo je do incidenta jer je napala policiju, a nakon hapšenja je, prenosi “Njujork post”, pričala nepovezano i govorila kako mora da žuri u banku. Djevojčici je ukazana pomoć u bolnici jer je zadobila samo lakše posjekotine, ali se bebi dječaku i dalje ljekari bore za život, prenosi taj list. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh