Svaštara

Ova četiri horoskopska znaka čeka procvat na poslovnom planu u 2022. godini

Tekuća godina odbrojava svoje zadnje dane, a oni kojima 2021. i nije baš donijela karijerne uspjehe, već se bave prognozama za sljedeću.

stil

Naredna, 2022. godina će biti posebno uspješna za četiri horoskopska znaka koji će svoje ciljeve ostvarivati bez prevelikih problema, piše Story.

U nastavku saznajte jeste li i vi među njima.

VAGA
Vage će u sljedećoj godini od svog posla dobiti samo najbolje. Naime, do petog oktobra Jupiter će biti u vašoj šestoj kući i nuditi vam priznanje, pobljšanje uvjeta rada, a na kraju i uspjeh. Ako ste nezaposleni, možda pronađete posao koji će vam uz dobru platu, ponuditi i zadovoljstvo rada.

RAK
Rakovima će se dobre stvari početi događati od desetog maja. Tada će Jupiter biti u Ovnu u vašoj desetoj kući, što označava uspješnu godinu. Uz odlične promjene, stižu i poznanstva koja vas guraju do cilja.

ŠKORPION
Jupiter u šestom polju, nakon desetog će maja donijeti bolje uvjete rada, bolje odnose s kolegama, a možda preuzmete vodeću poziciju koju već toliko vremena želite. Ako ne raditi, vrlo vjerovatno ćete pronaći posao za kojim već jako dugo čeznete.

STRIJELAC
Vaši će planovi biti realizirani do petog oktobra kada će Jupiter biti u Ribama u vašoj desetoj kući. Donijet će vas sredstva i ljude koji će vam pomoći u poslu, a uspjeh vam je zagarantovan dok se budete isprobavali u novim stvarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh