Svaštara

Kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana i gdje će biti snijega

Danas oblačno vrijeme s kišom.

Kiša - Nezavisne.com

Intenzivnije padavine na području Hercegovine. Tokom dana u većem dijelu Bosne prestanak padavina, a nove se očekuju krajem dana i tokom noći. Jutarnja temperatura od 3 do 12, a dnevna do 14°C.

U ponedjeljak oblačno vrijeme s kišom. Tokom dana postepeni prestanak padavina u Bosni. Jutarnja temperatura od 1 do 12, a dnevna do 14°C.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u Hercegovini, istočnim i centralnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 2 do 11, a dnevna do 13°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i dio prijepodneva slaba kiša je moguća u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Na planinama može biti slabog snijega. Jutarnja temperatura od 2 do 10, a dnevna do 14°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh