Svaštara

Na Ribe, Strijelca i Bika 2022. godina ostavit će dubok trag kada je ljubav u pitanju

Kako ulazimo u 2022. godinu, Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva – biće retrogradna u znaku Jarac.

Horoskop - Magazinbalkan.eu

Ovaj intenzivni period otkriće nam manipulacije i skrivene probleme u našim odnosima, a sve sa ciljem da konačno uspostavimo zdrave i održive granice, piše Luftika.

Očekujte da će ovaj krizni period završiti do Dana zaljubljenih.

Iako će određeni aspekti biti prilično otežavajući za razvitak ljubavi i nežnih emocija, biće i sjajnih vesti već u prvoj polovini ove godine.

Specijalno obeležite 12. april u svom kalendaru. To je dan kada će Jupiter susresti Neptun, koji će nam doneti romantiku, glamur, zadovoljstvo i zavođenje u izobilju.

U nastavku pročitajte šta vas čeka u ljubavi tokom 2022 godine.

OVAN
Kako južni čvor sudbine aktivira vašu osmu kuću za iscjeljujući se*s i transformaciju, spremite se da uradite neki posao u senci, kada su u pitanju vaši odnosi!

I više ste nego spremni da zaboravite svoja stara uvjerenja o partnerstvima – i vjerujte nam kada kažemo da će se to dogoditi ove godine.

Do trenutka kada Venera uđe u vaš znak početkom maja, bićete spremni za potpuno resetovanje kada je u pitanju ljubav i romantika.

Mars, vaš planetarni vladar, završava godinu u retrogradnom pokretu, donoseći dvomjesečni period revizije.

BIK
Kako se godina odvija, retrogradna Venera mogla bi na vas ostaviti prilično buran uticaj. Ali verujte nam kada kažemo da će stvari pokrenuti ne samo na bolje, već će dobiti uzbudljivo ubrzanje!

Kako se na severnom čvoru aktivira ekscentrični Uran u vašem znaku, uskoro ćete videti manifestaciju svog najluđeg ponašanja kada su u pitanju druženja i odnosi.

Za vas, privlačnost dostiže vrhunac kada Venera uđe u vaš znak između 28. maja i 22. juna.

Ako se usuđujete, ovo bi bilo sjajno vreme da isprobate neke perverzne stvari u spavaćoj sobi ili čak možda i da se povežete sa nekim ko obično nije vaš tip.

BLIZANCI
Predstojeća godina biće vam preokupirana karijerom, pa obavezno ostavite prostor za romantiku kako biste zadržali zdravu ravnotežu.

Ljubavna Venera posećuje vaš znak od 23. juna do 17. jula, čineći ovaj period idealnim za uzimanje odmora bilo u solo varijanti ili sa drugom polovinom.

Energija Marsa biće u vašem znaku počevši od 20. avgusta, do kraja naredne godine. Dok je i dalje usmeren, Mars bi vas mogao učiniti tako željnim akcije.

Može biti vrlo uzbudljivo i zabavno u tom periodu, ali njegovo retrogradno kretanje koje započinje od 30. oktobra moglo bi vas uključiti u ozbiljnu emotivnu dramu. Svoje romantične odnose birajte mudro.

RAK
Vi volite romantiku, a u 2022. godini bićete nagrađeni i fokusirani na sve što se tiče ljubavi. U januaru retrogradna Venera će dovesti do preispitivanja vašeg pristupa partnerstvu, pa se ne skrivajte već prionite na posao.

Budući da se kosmički ljubavnici Venera i Mars sastaju dva puta u vašem sektoru tokom februara i marta, imate priliku da izgradite onu vrstu ljubavi koja će izdržati probu vremena.

Do novembra se potrudite i spremite da oslobodite sve najdublje strahove i nesigurnosti koje ste ostavili kao posledicu intenzivnog uticaja retrogradnog Marsa u vašem sektoru podsvesnog uma.

LAV
Ako su vam emotivni odnosi bili teški i zamorni, sigurno ojsećate prisustvo Saturna u svojoj sedmoj kući partnerstva.

Ovaj trend se nastavlja 2022. godine.

Dobre veze traže trud, pa se ne ustručavajte i ne skrivajte od napornog rada. Sigurno ste već čuli, ako se u vezi osećate zagušeno, možda je najbolje da krenete dalje.

Nadolazeća konjukcija između Venere i Marsa 6. marta koristite vam da shvatite šta zaista želite.

Uostalom, Jupiter u Ribama možda pomogne da shvatite da je ono što vam zaista treba zapravo neko sa kim se u potpunosti spojite na nivou duše.

I ove godine ta osoba bi to mogla doći s jeseni, ako ne već i tokom ljeta.

DJEVICA
Ljubav za vas izgleda veoma slatko ove godine. Jupiter je blagoslovio vašu sedmu kuću partnerstva, a to je dovoljno za početak bajke.

Označite nedjelju 12. aprila u kalendaru kao nevjerovatno vrijeme da biste unaprijedili odnos do sljedećeg nivoa ili čak upoznali nekoga ko bi bio savršen za vas.

Takođe, 6. marta dolazi prelijepi spoj kosmičkih ljubavnika Venere i Marsa u vašoj petoj kući uzbudljivog se*sa.

Vi ste poput pčele i marljivog radnika, ali u predstojećoj godini, sigurno dobijate mnogo više od života ukoliko odvojite više svog vremena za romantiku, vezu i zabavu!

VAGA
Započinjete godinu uz intenzivnu napomenu. Sa svojim vladarom, Venerom retrogradnom u Jarcu tokom cijelog januara, promjene oko odnosa mogu potrajati dugo i koštati vas mnogo energije.

Dobra vest je da će vaš trud uskoro biti nagrađen.

Vibracija oko vašeg ljubavnog života postaje sve bolja čim se Venera sastane sa Marsom već sredinom februara, a zatim ponovo početkom marta, postavljajući ludi seksi vatromet svuda oko vas!

Međutim, apsolutno najbolje vrijeme za vas da se zaljubite ili se da se obavežete nekome dolazi na jesen, kada Venera poseti vaš znak u periodu između 29. septembra i 22. oktobra.

ŠKORPIJA
Spremite se da ostavite sve što znate ili mislite da znate o ljubavi iza vas! Kako se južni čvor sudbine parkira u vašem znaku, stara verovanja su spremna za odbacivanje, uključujući one oko partnerstva.

Kako pomračenja 2022. podstiču velike promjene u oblasti vašeg ljubavnog života, vaš glavni fokus biće posvećenost.

Učite kako se spojiti sa nekim na slobodniji, oslobođeniji način. Ako ste samci, mogli biste završiti sa ekscentričnom, ali fascinantnom ličnošću.

Ovo je posebno moguće oko 17. februara, za vrijeme spoja Jupitera i Urana, kada bi vas kosmos mogao suočiti sa vašom sopstvenom sudbinom. Hoćete li otvoriti svoja vrata za ovakav izazov?

STRIJELAC
Krećete u zanimljivu godinu kada je u pitanju ljubav! U 2022. godini, vaš romantični život mogao bi se doživeti kao podeljen jer se Jupiter, vaš vladar, pomera napred i nazad između vaše četvrte kuće koja se odnosi na porodicu i pete kuće zabave.

Ponekad ćete se osjećati spremnim da se obavežete i gnezdite s nekim, a onda će dolaziti trenuci kada ćete želeti da budete slobodni, da stalno izlaizite i flertujete!

Istina je da trebate posebnu vrstu osobe koja može da bude u toku sa vašim tempom – pa imajte to na umu pre nego što u potpunosti predate svoje srce.

JARAC
Počinjete i završavate godinu sa Venerom, planetom zadovoljstva i ljubavi, aktiviranjem moćnog Plutona u vašem znaku.

Tokom predstojeće godine, fokusiranje na vašu sopstvenu vrednost osnažiće vas da potražite one vrste romantičnih iskustava koji bi vam mogle transformisati život.

Ovo uključuje i pronalazak partnera koji se, poput vas, ne boji odlaska u dubine emocija. Ali stvari ne moraju uvek biti toliko ozbiljne jer naredna godina nije stvorena za održavanje iste rutine izlazaka.

Bilo da ste singl ili da imate partnera, naredna godina je stvorena da proširite svoje horizonte u romantici, izlascima i se*su. Samo naprijed!

VODOLIJA
Život će se kretati u velikoj brzini za vas ove godine, za vas koji ponekad možda nećete biti ni zainteresovani za upoznavanja.

Ali sa Džunom, asteroidom posvećenosti u vašem znaku od 1. februara do 9. aprila, možda ćete se osećati rastrgano između trenutne potrebe da budete sa nekim, i konstantnom željom da zauvek ostanete besplatan društveni leptir.

Drugačije rečeno, imate prilično zvezdanih dana za ljubav.

Neke dolaze već tokom marta, kada Venera i Mars posjećuju vaš znak, a zatim opet u oktobru kada Venera ulazi u vašu petu kuću seksa i romantike.

RIBE
Dobrodošli u vašu godinu! U 2022. zvijezde će blistati iznad vas kao dva vaša planetarna vladara-Jupiter i Neptun.

U vašem znaku oni se sastaju 12. aprila, pa ukoliko ste sami, to bi moglo biti vrijeme za nova poznanstva. Ako ste u vezi, pomjeranje odnosa na sledeći nivo ili proširenje porodice bi moglo biti vrlo moguće.

Zatim će Džuno, asteroid posvećenosti biti retrogradan u vašem znaku od 25. jula do 23. oktobra, donoseći važan period preuređivanja vaših najvažnijih veza.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh