Svaštara

Muškarci rođeni u ova 4 znaka su najbolji ljubavnici i nemoguće im je odoljeti

Ne morate da “gledate u pasulj” ili slušate razne priče prije nego što odete u krevet da biste saznali kakav je vaš muškarac u njemu.

Muškarac - Screenshot

Dovoljno je saznati kada je rođen, a zvijezde će vam reći da li ćete se lijepo provesti u njegovom zagrljaju, prenosi Luftika.

U ovom slučaju, titula ‘najboljeg ljubavnika’ ide čak na četiri znaka jer svi to zaslužuju.

Međutim, jedan se posebno ističe.

OVAN
Ovan je sklon da svoju sek*sualnu energiju koristi previše naglo; neće dugo razmišljati o tome kakav utisak ostavlja na vas. Smatra se jednim od najboljih ljubavnika među znacima zodijaka. Pored odličnog poznavanja anatomije, lako uočava partnerove erogene zone.

Spreman je na sve; ništa nije previše čudno za njega. Uvijek je otvoren za nešto novo i odlučan u ključnim trenucima. Sve poze su mu najdraže.

VODOLIJA
Vodolija ima veliku intelektualnu aroganciju i to mnoge odbija od njegovog inače veoma atraktivnog izgleda. Ekscentričan je i na emotivnom nivou. Vodolija ima drugačiji i vrlo specifičan ukus u izboru partnera.

Ponekad ni oni nisu sigurni šta ih je privuklo nekoj djevojci. Vodolija je savršen ljubavnik i zaista uživa u se*sualnim igrama. Čak i kada je sam, ne odustaje od toga da ima partnerke samo za se*s bez obaveza.

RIBE
Ribe su veoma odgovorne. Varanje im nije ništa novo ni strano, ali porodicu zbog toga nikada neće zanemariti. Veoma su nježni i poželjni ljubavnici.

Kažu da žena koja nije bila sa Ribom ne zna šta je pravi se*s, iako u se*su najviše uživa kada je u nekoga istinski zaljubljena. Ipak, čuvajte se. Oni mogu biti veoma hiroviti i nedodirljivi kada to najmanje očekujete.

ŠKORPIJA
Ipak, pobednik ove liste je Škorpija. Škorpiju simbolizuju se*sksualnost, erotika i sve manifestacije tjelesne ljubavi. Čak mu je i drevna astrologija dala počasni položaj najboljeg ljubavnika.

Rijetki su muškarci Škorpije koji su sve svoje emocije dali samo jednoj ženi. U njegovom životu u isto vrijeme postoje najmanje dvije žene. Morat ćete da se nosite sa tim u slučaju da se zaljubite u njega, što inače nije teško imajući u vidu njegov prodoran pogled i se*ksipil kojim jednostavno zrači.

Jednom kada nađe partnera koji mu u svemu odgovara, veoma je vjeran i odan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh