Svaštara

Astro prognoza od 29.11. do 05.12. – Sreća bi mogla pratiti Blizance, Vage i Škorpije

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 29. novembra do 05. decembra za sve znakove Zodijaka.

lepaisrecna

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će imati punu podršku svojih najmilijih u rješavaju važnih pitanja koja bi mogla odrediti njihovu budućnost i značajno promijeniti njihov život. Skupite hrabrosti i planirajte svoju budućnost bez straha i oklijevanja.

U ovoj sedmici vaše komunikacione vještine će biti jako dobre što će vam olakšati rješavanje vaših zadataka. Ono što je jako važno u ovoj sedmici je da pažljivo proučite svoje ideje i prijedloge ako želite da se u bliskoj budućnosti pokažu kao isplativi.

Vaše finansije bi konačno mogle postati stabilne što će vam omogućiti da lakše izmirite neke obaveze koje ste već neko vrijeme zanemarivali. Bik: Mnogi pripadnici ovog znaka će shvatiti da način na koji pokušavaju riješiti neke svoje probleme nije dobar te da vam neće pomoći da se riješite problema koji su vas zadesili.

Pokušajte malo da razmislite o tome gdje griješite i kako to da popravite. Pažljivije planirajte svoje sledeće korake kako se oni ne bi negativno odrazili na vašu budućnost. Kada je u pitanju vaša karijera stvari idu dobrim putem.

Bićete jako kreativni što će vam pomoći da se nosite sa mnogim obavezama koje ste do sada zanemarivali. Kada su u pitanju vaše finansije pojaviće se neki troškovi koje ćete morati što prije riješiti. Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca će u ovoj sedmici biti jako kreativne i produktivne.

Konačno ćete moći realizovati planove koje već odavno čekate, ali morate postupiti brzo i pametno. Pokušajte da izbjegavate konfliktne situacije posebno sa ljudima koji vam nisu ništa krivi. Kada je u pitanju vaša karijera stvari idu u dobrom smijeru.

Vaše dobro raspoloženje će vam pomoći da donesete neke važne odluke o kojima već neko vrijeme razmišljate. Moguće su nove saradnje koje bi mogle biti jako uspješne. Vaše finansije bi konačno mogle biti stabilne ako budete kontrolisali svoju potrošnju.

Rak: Vaša komunikacija bi u ovoj sedmici mogla biti n zavidnom nivou. Lako možete sarađivati saljudima oko sebe i pronaći rješenja za svaki svoj problem. Vaše samopouzdanje će vam pomoći da donesete važne odluke i napravite promjene.

Dinamičnost će vam pomoći da promijenite svoj život. Posao bi vam mogao ići jako dobro. Nemojte dozvoliti da vas nervoza ili loše raspoloženje dovedu u nepotrebne sukobe. Vaše finansije bi mogle biti veoma nestabilne zato budite oprezni u trošenju novca.

Lav: U ovoj sedmici biste trebali uzeti stvari u svoje ruke i napokon riješiti neke zasotale obaveze. Planete će vam biti naklonjene u ovoj sedmici, a svaka odluka koju donesete bi mogla biti nagrađena. Vaša karijera je trenutno stabilna i na dobrom putu.

Moguće je da ćete dobiti neke dobre ponude koje bivam mogle riješiti neke probleme koji su usporavali vaš profesionalni razvoj. Kada su u pitanju vaše finansije morate biti jako oprezni jer bi se mogli pojaviti neočekivani troškovi.

Djevica: Ova sedmica bi mogla biti jako ugodna i mirna za osobe rođene u znaku Djevice. Bićete sigurniji u sebe i čvrsto ćete stajati na svojim nogama. Uspješno ćete se riješiti nekih stvari koje su vas držale u prošlosti i nastaviti dalje. Na poslu biste mogli dobiti priliku da iskoristite neke svoje vještine što će se pokazati kao jako povoljno za vas.

To bi vam moglo otvoriti neka nova vrata. Mogla bi vam biti ponuđena saradnja koja bi vam mogla pomoći da ostvarite neke svoje planove. Kada su u pitanju finansije budite oprezni, nemojte trošiti novac na gluposti. Vaga: Osobe rođene u znaku Vage će zračiti pozitivnom energijom i dobriom raspoloženjem.

Zvijezde i planete će vam biti naklonjeni što će vam pomoći da ostvarite neke stvari o kojima već neko vrijeme maštate. Pokušajte maksimalno da iskoristite ovaj povoljan period kako biste se riješili svega onoga što vas je sputavalo i uzrokovalo vam stres.

Kada je u pitanju vaša karijera stvari idu u dobrom smijeru. Vaše finansije bi u ovoj sedmici mogle biti stabilne, a vaš naporan rad nagrađen. Škorpija: Osobe rođene u znaku Škorpije bi u ovoj sedmici trebale biti jako strpljive i naporno raditi ako žele ostvariti svoje snove.

Pokušajte da se fokusirate na svoje planove i ne dozvolite da vas bilo šta ometa u tome. U ovoj sedmici bi vam se mogle dogoditi neke jako važne promjene koje će imati pozitivan uticaj na vaš život. Važno je da ostanete pri žemlji i da se ne dižete visoko.

Kada je u pitanju vaša karijera stvari se neće značajno mijenjati. Izbjegavajte d apričate o svojim planovima sa drugima.Pažljivo razmislite o svakoj ponudi koju dobijete i nemojte donositi ishitrene odluke. Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca bi mogle doživjeti neke pozitivne promjene u svom životu. Vaša živost i snaga će vam pomoći da implementirate neke ideje.

Vaša komunikacija će biti jako dobra, ali to ne znači da se nećete suočiti sa nekim manjim poteškoćama kada su pregovori u pitanju. Vaša karijera za sada ide u dobrom smijeru, a samo od vas zavisi u kom će se smjeru dalje kretati. Prije nego što započnete novu saradnju dobro razmislite koliko je ona zapravo dobra za vas kako se ne biste kasnije kajali.

Vaše finansije su trenutno stabilne, ali ipak budite oprezni kada je u pitanju trošenje novca. Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca će imati podršku planeta u ovoj sedmici što će ih učiniti pozitivnijim i optimističnijima u pogledu načina sa kojim se suočavaju sa poteškoćama.

Vaše dobro raspoloženje i pozitivan stav će vam pomoći da riješite mnoge stvari koje ste do sada zanemarivali. Kada je u pitanju vaša karijera biće vam ponuđene neke mogućnosti da napravite neke značajne promjene. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli značajno povećati svoje prihode što će njihovu finansijsku situaciju učiniti mnogo stabilnijom.

Vodolija: Vaše raspoloženje bi moglo imati jako negativan uticaj na mnoge stvari u vašem životu. Ako ne uradite nešto povodom toga mogli biste upropastiti neke stvari na kojima ste dugo radili i do kojih vam je jako stalo. Vjerujte svom unutrašnje glasu i uradite ono što smatrate ispravnim.

Budite oprezni sa savjetima koje dobijate od drugih. Poslušajte ih, ali pažljivo razmislite prije nego poslušate neki savjet. Pokušajte da dovedete svoje finansije u red i izbjegavajte da trošite novac na gluposti. Ribe: Jako je važno da u ovoj sedmici dobro razmislite i ne donosite ishitrene odluke koje bi vas kasnije mogle koštati.

Ma koliko primamljiva vam se neka prilika činila, dobro razmislite o njoj. Vaša nepromišljenost bi vam samo mogla uzrokovati probleme koji vam trenutno nisu potrebni. Trudite se da ni jedna vaša odliuka ne ugrozi vašu dobru reputaciju koju imate u poslu. Kada su u pitanju vaše finansije nemojte činiti nikakve nepormišljene kupovine. Druga polovina sedmice bi mogla biti jako povoljna za realizaciju planova koje već dugo želite ostvariti. prneosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh