Svaštara

Ljubomorna scena! Dalila u pabu zatekla Maju i Cara, pa se obrušila na njega

Vidi, muž joj je tamo, a ona dolazi po švalera! Slušaj, meni je poniženje da budem u ovom košu – rekla je Maja

Dalila Dragojević upala je u pab i zatekla Maju Marinković i Filipa Cara, pa napravila ljubomornu scenu, ali je dobila neočekivanu povratnu od Maje.

– Da li si ti meni rekao da ćeš razgovarati sa njom?! Razgovaraj, više me ne interesuje! – pobesnela je Dalila.

– Vidi, muž joj je tamo, a ona dolazi po švalera! Slušaj, meni je poniženje da budem u ovom košu! Bruno je rekao sve što i ja, nisi ti budala, znaš ti sve! Napraviću ja haos – vikala je Maja.

– Da sam siguran u tebe, ne bih ovo napravio. Krivo mi je što se neću moći družiti sa tobom – rekao je Car.Hteo si u Beču da me prevariš sa onim ku*vama, a ne ovde, molim te. Bruno me je zvao, tvoja sestra – nastavljala je zadrugarka.

Inače, Maja Marinković i Filip Car napustili su slavu zajedno i otišli u pab, kako bi obavili svoj prvi razgovor nakon njenog ulaska. Dalila Dragojević nije ni slutila šta joj dečko radi, dok se ona priprema za slavlje.

– O čemu pričaš ti? Filipe, ti imaš isto mišljenje kao i ja, sve ono što si Dalili rekao u hotelu, to je ono što stvarno misliš. Udata žena se je*e na pola metra od muža – govorila je Maja.

– Ja u nju imam poverenja, u tebe nisam imao poverenja. Nije tako, ja znam da ti ne možeš biti u istoj prostoriji sa Janjušem, ti tog čoveka voliš. Ja sam nju zavoleo i zaljubio se – pravdao se Car.

– Mene to ne zanima, ja ne mogu da se iskompleksiram – rekla mu je Maja.

– Znaš kad sam ja presekao? Kada su mi svi govorili da ti voliš Janjuša, nisam želeo da me za*ebeš – otkrio joj je on.

– Ja ti potpisujem da devojka neće moći piće da popije u kafiću, veruj mi! Ja sve mislim ono što si ti njoj rekao u hotelu. Žena je na ulasku napala Karića, hefta se na pola metra od muža, a mene napada za moral, da li ja znam glavne gradove… Jao, kad me Milan bude pitao – rešetala je Maja.

– Žao mi je što sam ispao nefer prema nekome ko mi je bio prijatelj. Našao sam svoju sreću i ljubav, a ko zna kako bi mi bilo sa tobom – izvinjavao se Car.

Za to vreme ga je Dalila Dragojević tražila po Beloj kući, a kako će sada, kada se naljutila zbog razgovora sa Majom, izgladiti odnose sa Dalilom, ostaje da vidimo,piše Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh