Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 22.11. do 28.11. – Sreća bi mogla pratiti Blizanca, Vagu i Jarca

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 22. do 28. novembra za sve znakove Zodijaka.

lepaisrecna

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi trebale biti siren e i dobro razmisliti prije donošenja nekih važnih odluka. Vaš uspijeh bi mogao biti razlog z zavist nekih vama jako bliskih osoba. Neki pripadnici ovog znaka će željeti samo da se odmore i opuste pa će poželjeti da pobjegnu od svih. Pokušajte da izbjegavate kritike i obratite više pažnje na svoje ponašanje. Jako je važno da svoje planove držite dalje od očiju javnosti. Neki bi vam mogli ukrasti ideje, a neki bi ih mogli sabotirati. Neki vaši poznanici koji su na dobrim funkcijama bi vam mogli pomoći da ostvarite ono što želite.
Bik: Pokušajte da budete strpljiviji sa drugima i da ne reagujete ishitreno. Samo tako biste mogli izbjeći neke nesuglasice koje bi se mogle desiti u vašoj porodici. Budite oprezni sa svojim riječima kako ne biste uvrijedili nekoga koga ne želite.

Nemojte dozvoliti da vas bilo ko u bilo čemu požuruje. Budite svoji i vodite se svojim osjećanjima u onome šta želite. U vašem životu se dešavaju snažne promjene na vrlo suptilnim nivoima. Vaše akcije su uspješne i donijet će vam novo priznanje i odličan prihod

Ako imate vremena za putovanje, iskoristite priliku.
Blizanci: Mnogi pripadnici ovog znaka će imati potrebu da izraze svoja iskrena osjećanja prema nekim ljudima koje smatraju jako važnim. Samo budite strpljivi i sve će proći kako treba.

Možda će vam biti potrebno vrijeme da razumijete situaciju u kojoj se trenutno nalazite prije nego što preuzmete neke jako važne korake. Ako želite ostvariti neke svoje ciljeve morate svoju tvrdoglavost ostaviti po strani. Neke promjene o kojima razmišljate bi vam mogle omogućiti da ostvarite neke zadatke koje ste sebi zacrtali odavno.

Vodite računa o novcu.
Rak: Pošto ste skloni da govorite veoma brzo, možda ćete morati malo da usporite, inače vas oni okolo neće moći razumjeti. Za prosperitet je potrebno biti taktičan i ne pričati mnogo, pogotovo sada. Vaše samopoštovanje je visoko. Da biste postigli ravnotežu, nemojte se upuštati u isprazne razgovore. Vrijeme je da budete praktični na vrlo pažljiv način, umjesto da trošite vrijeme na smišljanje mnoštva nerealnih planova. Izvedite partnera na neko mjesto gdje nikada do sada niste bili.
Lav: Trenutno vam neke okolnosti ne idu na ruku i neke stvari se ne dešavaju onako kako ste zamislili.

Dobro razmislite o svojim sljedećim koracima i nemojte žuriti s njihovom realizacijom. Počnite analizirati svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Uskoro ćete možda morati razmisliti i promijeniti svoje planove za budućnost.

Potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promjena omogućila. Ne dozvolite štetnim ljudima da vam pokvare sreću.
Djevica: Nemojte štititi druge ljude osim ako se to od vas ne traži. Tako ćete samo sebi stvoriti probleme i nevolje.

Harmonija u vašoj vezi, smirenost i velikodušnost su divan način da postignete ono što želite. Međutim, morate odgoditi raspravu nekim važnim odlukama i promjenama. Neki vaši postupci neće biti dobro prihvćeni što bi vam moglo uzrokovati mnogo stresa. okušajte više da se zabavite i da manje mislite na probleme.
Vaga: Budite strpljivi i sačekajte dok se nit vašeg života tiho razmrsi i otkrije vaš pravi put. Možda ćete sresti ljude koji će insistirati da se upoznaju sa vama. Imate moć da ispravite neke stvari iz prošlosti, ali samo na vama je da li ćete to i uraditi.

Neki pripadnici ovog znaka bi ogli dobiti neke jako lijepe vijesti koje bi mogle imati veliki uticaj na njihove živote. Nemojte dozvoliti da vas drugi odvrate od nekih stvari koje želite uraditi. Slušajte svoja osjećanja i radite ono što mislite da je najbolje za vas.

Škorpija: U vašem životu se trenutno dešavaju mnoge promjene kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Uskoro bi se mogle desiti neke stvari koje će vam pomoći da sagledate neke stvari iz jednog sasvim drugog ugla. Pokušajte detaljnije da analizirate situaciju u kojoj se trenutno nalazite kako biste mogli naći najbolje moguće rješenje za trenutnu situaciju.

Ako ste nekome nedavno pozajmili novac, dio bi vam uskoro mogao biti vraćen.
Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca bi se trebale truditi da budu strpljivije i ne truditi se da čitaju misli drugima. U ovoj sedmici bi ponovo mogli izaći an vidjelo neki neriješene porodični problemi pa je jako važno da budete razumni oko svega.
Budite oprezni u ovoj sedmici kafa su u pitanju vaše finansije. Postoji mogućnost da izgubite neki novac ili da budete žrtva prevare. Kada je u pitanju vaša karijera stvari će ići jako dobro i mogli biste ostvariti značajan uspijeh.
Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca bi trebale biti jako oprezne kada je u pitanju sklapanje novih poznanstava.

Posebno oprezni bi trebali biti oni Jarčevi koji se bave trgovinom ili nekretninama. Trudite se da sve razgovore vodite mirnim i staloženim tonom. Možda bi bilo dobro da dva puta razmislite prije nego što se odlučite na putovanje jer ovo nije povoljan period za putovanja.

Ovo bi mogao biti povoljan period za vašu karijeru i moguće je da dobijete pohvale vaših nadređenih.
Vodolija: Osobe rođene znaku Vodolije bi se treble više posvetiti porodičnom poslu. Ako želite da vaš posao napreduje i donosi vam dobre prihode onda morate i malo više da se uključite u posao.

Trudite se da budete strpljivi i uradite sve što je potrebno kako biste došli do cilja koji ste sebi zacrtali. Nemojte bez potrebe trošiti svoje vrijeme ako niste detaljno razradili i osmislili svoje planove. Ovo bi mogao biti jako povoljan period za vaše finansije, iskoristite to.

Ribe: Ukoliko uspijete stabilizovati svoju trenutnu situaciju na poslu moći ćete i da stabilizujete svoje finansije nakon dužeg vremenskog perioda. Pokušajte da budete smireni i da ne donosite ishitrene odluke ako želite da vas drugi više cijene i poštuju. Napravite promjene u svom životu koje će postati odskočna daska za dostizanje novih vrhunaca. Doći će do nekih poteškoća koje će zahtijevati preispitate vaše dosadašnje ponašanje,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh