Svaštara

Ako vidite ove znakove svuda oko sebe čeka vas velika sreća

Sretna žena - Facebook

Stručnjaci koji proučavaju energiju i simboliku smatraju da nam određeni znakovi mogu otkriti da li smo na dobrom ili pogrešnom putu, da li smo spremni za promjenu, kakve stvari nas očekuju, kao i naše unutrašnje stanje, piše Lovesensa.

Vjeruje se da postoje određeni znakovi koji ukazuju da vam uskoro sliedi velika sreća, a evo koji signali se smatraju dobrim:

1. Spontani susreti

Svi ljudi koje sretnete, ponekad na najmisteriozniji način, nose poruke za vas. Moguće je da ćete u razgovoru sa njima dobiti odgovor na bolno pitanje. Čak i povremeni razgovor sa strancem na autobuskoj stanici, u prodavnici, prolazu ili restoranu može biti neverovatno bogat informacijama i signalima za vaš život i budućnost. Obratite pažnju na slučajne riječi stranca i pokušajte da dešifrujete značenje poruke koja vam je poslata.

2. Osjećaj radosti

Važan signal je osjećaj radosti i zadovoljstva zbog onoga što vam se dešava. Ako nešto radite sa zadovoljstvom, to je znak sudbine da radite pravu stvar i idete u pravom smjeru. Ako se osjećate neprijatno, niste na dobrom putu. Slušajte svoje emocije prije nego što se odlučite za nešto. Ako vaša želja izaziva neugodnosti i strahove i postoji prilika da je odbijete i počnete nešto drugo, onda to i učinite. Vjerujte unutrašnjem osjećaju.

3. Riječi i brojevi

Neki tragove sudbine možemo pronaći u riječima ili brojevima koje slučajno primijetimo. Gledajte riječi i brojeve na reklamama, ulici, slušajte riječi na radiju, posmatrajte oko sebe signale. Riječi koje za vas nose ličnu poruku mogu se pojaviti u novinama, časopisima, mogu se ispisati na posterima i na TV ekranu. Moguće je da će vam donijeti rješenje za trenutnu situaciji ili nagovijestiti kojim putem treba da krenete i kakvu odluku da donesete.

Na primjer, jedna djevojka željela je da joj se poveća plata na poslu. Ali plašila se da traži povećanje jer je nedavno počela da radi u toj firmi. Ali jednog dana, na putu do kancelarije, prošla je pored niza radnji. Ujutru su uvek bili zatvorene, ali tog dana, iz nekog razloga, na svim zatvorenim vratima bili su natpisi „Otvoreno“. Ova riječ ju je navela da pomisli da joj je put otvoren. Istog dana otišla je kod šefa i njen zahtjev za povećanje plate je uvažen.

Takođe, vjeruje se da nizovi brojeva poput 111, 333, 1212 i drugi, mogu predstavljati signal da sve ide po planu i da vas prati sreća.

A evo koje još znakove ne treba ignorisati:

Ako vas neka osoba fizički podsjeća na čoveka sa kojim ste imali negativna odnos u prošlosti – onda je vrijeme da pronađete u sebi oproštaj i zalečite emotivnu ranu tako što ćete otpustiti negativna ojsećanja i loše uspomene.

Kada mislite stalno na nekoga – to znači da je vrijeme da stupite u kontakt sa njim. Obično ta osoba očekuje od vas poziv ili sugestiju.

Čak i ako ne znate zašto morate kontaktirati određenu osobu, učinite to bez oklijevanja.

Svaka negativna promjena zdravlja, pa čak i manja prehlada upozorava vas da promijenite navike i ukazuje na neravnoteži u vašem životu. Poručuje: „Ne žurite, nemojte se previše naprezati. Stanite i posvetite se više sebi.“

Izgubljene čaše, ključevi ili dokumenti nisu uvijek znaci nepažnje, već mogu biti važni predznaci. Ako vidite da neki predmet za domaćinstvo nije tamo gdje je obično, razmislite zašto se to dogodilo i šta bi to moglo značiti. Najčešće je riječ o tome da ne primijećujete dobre prilike, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh