Svaštara

Nije vidio kćerku skoro 60 godina: Kada je izgubio svaku nadu, desilo se NEVIĐENO ČUDO

Oboje su rekli da neće žaliti za godinama koje su iza njih, već će gledati naprijed.

Brajan Roteri - Screenshot

Brajan Roteri (83) nije vidio svoju kćerku Džuli Lund (58) od kada je bila beba i izgubio je nadu da će je ikada ponovo sresti. No, sve se promijenilo kada je Džuli objavila staru fotografiju iz djetinjstva u Fejsbuk grupi.

Džuli je uz sliku napisala: “Da li neko prepoznaje porodicu na ovoj slici? Ja sam beba u kolicima i fotografija je nastala oko 1963. Puno hvala”.

Bila je oduševljena kada joj se porodica s fotografije, koja je brinula o njoj neko vrijeme dok je bila beba, javila.

Objava je imala još jednu neočekivanu posljedicu, dovela je do emotivnog ponovnog susreta Džuli sa ocem od kojeg je bila razdvojena cijelog života.

Džuli Lund nije imala pojma da li je njen otac još živ i nije znala gdje se nalazi, ali ohrabrena reakcijom koju je dobila njena slika, zatražila je pomoć i članovi grupe na Fejsbuku imali su misiju da pronađu njenog oca.

Otkrila je da ju je posjećivao svake sedmice kada je bila beba i da je bio slomljen kad ju je njena majka odvela iz tog područja Velike Britanije. Sreli su se u Djuzberiju.

– Mislio sam da je više nikada neću vidjeti, osjećam se tako čudno – rekao je Brajan, njen otac, piše Objektiv.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh