Svaštara

Ivana Mišerić pokrenula raspravu: “Biste li vi vratili ovakvu salamu?”

RADIJSKA voditeljica Ivana Mišerić na Instagram storyju objavila je video salame kupljene u dućanu. Salama je narezana na šnite, a Ivana se osvrnula na kraj salame koji je bio zapakiran uz ostale šnite.

“Je li ovo okej? Ja bih ovo išla vratiti”, govorila je Ivana u videu dok je snimala salamu.

Ljudi na društvenim mrežama brzo su krenuli u raspravu. Neki su pisali da se slažu s Ivanom, dok drugi smatraju kako je sve to dio salame te da im nije bitno dobiju li njezin kraj.

“Nije stvar u salami, neće se baciti – stvar je usluge. Ako naručiš 20 dkg salame trebalo bi kupca pitati je li u redu da pet dkg bude u komadu”, poručila je i ekipa s radija dok je trajala rasprava u eteru.

Inače, Ivanu na Instagramu prati gotovo 75.000 ljudi. Pratiteljima često pokazuje kako provodi dane i što radi. Najčešće objavljuje fotografije s odmora te druženja s kolegama i prijateljima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh