Svaštara

“Sa kim sam ja živio, fuj”: Dejan u suzama nakon što je vidio šta su Dalila i Car radili

– Sve ovo što moram da gledam, ovu odvraštinu. Sa kim sam ja živeo – rekao je Dragojević

Dejan

U toku je emsije “Gledanje snimaka”, nakon što je Dejan Dragojević ugledao sve ljubavne momente Dalile Dragojević i Filipa Cara, on je počeo da plače, lomi i jeca.

U jednom momentu bacio se u bazen, a ubrzo se vratio vratio u Belu kuću. Voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću.

– Nisi ovo očekivao, a znao si? Šta ti je najteže ovde – pitao je Milan Milošević.

– Sve ovo što moram da gledam, ovu odvraštinu. Sa kim sam ja živeo? Ko je ovo? Neću je uvrediti. Neka je srećna, živa i zdrava. Nisam ovo očekivao. Fuj, odvratno. Ne mogu da izdržim – pričao je on kroz suze.

Tek si postao sad svestan da si je izgubio – pitao je voidtelj.

– Tek sad sam postao svestan šta je u stanju da uradi. Nisam bio svestan…Fuj, povraća mi se, odvratno. Dalje neću ništa govoriit, sami neka ljudi zaključuju sve ostalo – pričao je on.

– Da li posle ovog snimka i toga što si sad preživeo, da li ti se promenilo nešto u glavi – pitao je Milan Milošević.

– Da, gadi mi se! Odvratna je, lažna osoba, lažni život smo imali! Samo to mogu da kažem. Na čast i dušu sve što je uradila – nastavio je Dejan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh