Svaštara

Sezona Škorpije do 21.11. – Znakovi Zodijaka kojima predstoji period velike sreće

Sezona Škorpije koja je počela 23. oktobra nam donosi mnoštvo pozitivne energije.

Sretna djevojka - Twitter

Ovo je period u kome ćemo naše emocije osjećati mnogo intenzivnije. Ovo je periodu u kome je neophodno da budemo otvoreniji ako želimo uspostaviti duboke veze sa drugima. Dok će na pojedine znakove Zodijaka energija Škorpije imati negativan uticaj, na duge će uticati jako pozitivno i donijeće im mnogo sreće.

Bik: Kako je Bik sestrinski znak Škorpije, njegova energija će biti pojačana ove sezone, a vodena priroda Škorpije će upotpuniti karakteristike vašeg zemljanog znaka. U ovom periodu mnogi Bikovi će svoju pažnju usmjeriti na svoje veze, a sezona Škorpije će vam omogućiti da stvorite dublju vezu sa ljudima oko sebe.

Neki pripadnici ovog znaka bi mogli osjetiti osjećanja koja do sada nisu osjetili, a vaš partner će vam pomoći u tome. Rak: Tokom ovog perioda mnogi Rakovi će osjetiti veliki pomak u svim sferama svog života.

Dok sunce putuje kroz vašu petu kuću romantike, zadovoljstva i samoizražavanja, osjećaćete se željni da istražite zamršenu emocionalnu dinamiku svih novih potencijalnih ljubavnih interesovanja tokom ovog perioda. Vi ste neko ko uvijek jako dobro zna kako se osjeća, a u ovom periodu će vaša osjećanja biti pojačana i moćićete ih bolje razumjeti.

Škorpija: Ovo je period u kome će osobe rođene u znaku Škorpije da zablistaju. Ovo je periodu u kome se osjećate jako dobro i gdje će vaša emocionalna priroda doći do izražaja. Osobe rođene u znaku Škorpije će biti jako šarmantne i svojim šarmom će privlačiti pažnju gdje god da se nađu, a posebno pripadnika suprotnog pola. Posjedujete energiju koju niko drugi ne posjeduje, a ovo je savršen period da vaša energija bude primjećena i cijenjena. piše infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh