Svaštara

Nekoliko zastrašujućih proročanstava Babe Vange i Nostradamusa koja će se ostvariti 2021.-2022

Nostradamus i Baba Vanga smatrani su najizvrsnijim gatarama u povijesti, precizno su prognozirali 2021.-2022., Saznajte što bi se još moglo dogoditi do kraja ove godine.

Baba Vanga - English.newsnationtv.com

Za one koji ih ne poznaju ili za one koji se sjećaju da su čuli njihova imena, ali ne znaju točno tko su Nostradamus i Baba Vanga evo kratkog pregleda:

Nostradamus vrlo je poznati astrolog i učenjak ezoteričnog svemira šesnaestog stoljeća. Poznat po svojoj umjetnosti predviđanja, sposobnoj čitati budućnost. Tijekom godina izradio je mnoga predviđanja koja su stručnjaci protumačili, a čini se da su se obistinila, uključujući Coronavirus.

Baba Vanga je bugarska vidovnjakinja iz 1900. godine, poznata u cijelom svijetu, i ona svoju reputaciju duguje svojim impresivnim predviđanjima. Prema mitovima, ova je gatara predvidjela teroristički napad 11. rujna i uspon na vlast predsjednika Donalda Trumpa.

Oboje su dali neka predviđanja za 2021.-2022., To nisu previše umirujuće prognoze, stvarne katastrofe i ključne promjene koje će nas pogoditi. Dok se ova užasna godina bliži kraju s nadom da će se okrenuti oko njega i strašnom pandemijom koja ga je pogodila, ovaj Covid zbog kojeg smo izgubili svoje najmilije i prošli duboku ekonomsku krizu, doznajmo što bi ta strašna 2021. godina još mogla držite -2022.

Povijesno gledano, proročanstva su oblikovala povijest naših civilizacija i mi znamo dvojicu proroka par excellence pod imenom Nostradamus i Baba Vanga.

Michel de Nostredame, je pravo ime Nostradamus, francuski astrolog začina rođen u 16. stoljeću. U njegovo vrijeme aristokrati su se natjecali za njega, bio je prestižni ljekarnik i ujedno vješt savjetnik. Kraljica Katarina Medići, supruga kralja Henrika II, stekla je privilegiju da godinama uživa u njegovim uslugama

Vangelina Pandeva Dimitrova, poznatiji kao “Nostradamus na Balkanu” ili Baba Vanga, vidovnjak je iz mnogo novijeg doba. Vidjelica je predvidjela potonuće Podmornica Kursk 2000., napadi 11. rujna i tsunami 2004. Umrla je 1996., davala je predviđanja do 2021.-2022.

Od svih povijesnih proroka, Baba Vanga i Nostradamus su najdalekovidniji i najtočniji. a njihova su predviđanja plod vizije stoga je na temelju mitova i vjerovanja postavljanje istinitosti tih činjenica upitno.

U svakom slučaju, prognoze koje se iznose također se tiču ​​2021.-2022. I sve su samo utješne prognoze. Oba proroka predvidjela su niz zastrašujućih i zastrašujućih događaja, poput ovih:

Napad na Vladimira Putina, Baba Vanga je ove godine predvidjela napad na ruskog predsjednika. Ruski car neće moći mirno spavati sve dok 2021.-2022. Ne označi kraj.
Pad meteorita

Oba proroka procijenila su sudar sa zemljom velikog meteorita.

Ekonomska kriza
Nostradamus bi predvidio ozbiljnu ekonomsku krizu, usporedivu s onom koju su doživjele Sjedinjene Države u svom proročanstvu, precizirao je da će države koje imaju dolar kao valutu biti najviše pogođene krizom.

Osvajanje mjeseca
Nostradamus je govorio o ekspediciji najmoćnijih zemalja na Mjesec, o ekspediciji koja bi imala svrhu oživjeti ovaj satelit.

Klimatske promjene
Baba Vanga i Nostradamus predvidjeli su razorne klimatske promjene u 2021.-2022. Globalno zagrijavanje predstavljat će veliku prijetnju flori i fauni.

Potres i tsunami
Nostradamus bi predvidio razorni potres za Kaliforniju i Meksiko. S druge strane, Baba Vanga trebala bi predvidjeti tsunami u Aziji, s dramatičnim posljedicama za Indiju, Pakistan, Kinu i Japan.

Treći svjetski rat
Prema oba proroka, 2021. – 2022. otvorit će zavjesu scenariju svjetski ekonomski sukobi. Nekoliko će zemalja započeti rat bez presedana, a ovaj će se rat koristiti oružjem koje nikada prije nije bilo, umjetnom inteligencijom.

Bolest koja bi zahvatila Donalda Trumpa
Prema prorocima, zdravlje Donalda Trumpa je u padu. Proroci su govorili o misterioznoj bolesti Donalda Trumpa s ozbiljnim posljedicama za njegovo uho i mozak.

Promjena engleske kraljevske kuće
Prema predviđanjima, kraljica Elizabeta II izgubit će život i prestol prepustiti sinu Charlesu.

Pobuna u Sjevernoj Koreji
Prema predviđanjima proroka, stanovništvo Sjeverne Koreje ustat će protiv vođe Kim Jong-un, ovu pobunu podržat će Rusija,piše Hr.pour-femme


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh