Svaštara

RETROGRADNI MERKUR GAZI, ali će na ova 3 ZNAKA Zodijaka imati NAJSLABIJI UTICAJ – njih će LUDILO ZAOBIĆI

Retrogradni Merkur donosi pune tri do četiri sedmice nesporazuma, problema u komunikaciji i saobraćaju.

Merkur - NASA

Tokom ovog period, može izgledati kao da riječi nikada ne izlaze kako treba, ili da se borimo sa skoro svima u životu. I nije dobra ideja otpočeti zakup ili ugovor tada.

Ali evo nečeg dobrog: Ako ste jedan od horoskopskih znakova najmanje pogođen ozloglašenim tranzitom retrogradnog Merkura za sada možete biti mirni.

Budući da se ova retrogradnost dešava u društveno orijentisanim Vagama, ove nezgode će izgledati znacajnije u ljubavnim životima i prema našim najbližim prijateljima.

Škorpija

Osjećat ćete ovaj retrogradni Merkur na dubokom i ličnom nivou. Vaša dvanaesta kuća duhovnog rasta aktiviraće se tokom ovog tranzita, izazivajući komešanje vaše podsvijesti. Škorpioni će vjerovatno doživjeti trenutke prosvjetljenja koji uključuju njihove snove i unutrašnju psihu, pišu Astrousluge.com.

Međutim, ne bojte se sanjariti i romantizovati svoj život. Sada je vrijeme da istražite metafizičko i pokušate da razumijete svoje snove .Zapisujte ih. Izrazite se kroz umjetnost i pisanje da biste bolje razumjeli svoje želje.

Vodolija

Retrogradni Merkur utiče na velike promjene u kući koja se bavi vašom ličnom ekspanzijom i filozofijom. Vodolije moraju da budu razboritije i pokušaju da blokiraju tuđa mišljenja.

Može se činiti da ovaj tranzit pronalazi gresku u vašoj filozofiji, što nije sjajna pozicija za fiksni vazdušni znak koji je čvrst u svojim uverenjima. Ali ovaj tranzit vas podstiče da idete dublje i istražujete više. Upozorenje: Retrogradni Merkur ima reputaciju da je neprijatan za planiranje putovanja, pa je umjesto toga pametnije istraživati kroz literaturu.

Ribe

Retrogradni Merkur nudi vam priliku da napravite pregled vaših finansija, napravite promjene kako biste došli do mjesta na kome želite da budete finansijski. Ribe, volite da sanjarite, a ukoliko želite luksuzan način života, iskoristite ovo vreme da pronađete alate za ostvarenje vaših ciljeva. Na kraju ovog retrogradnog perioda, uložit ćete svoje resurse na taktičan način.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh