Svaštara

ŽENE ŽELE BITI S NJIM, MUŠKARCI DA IZGLEDAJU KAO ON: OVO JE NAJZGODNIJI HIRURG NA SVIJETU

Ne tako davno svjetski mediji su pisali o “najzgodnijem hirurgu na svijetu”

Vasilije Vujovic - Hayat

Ako niste znali, njegovo ime je Vasilije Vujović i rođen je i živi u Beogradu.

Ovaj 32-godišnjak koji se specijalizovao za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, na društvenim mrežama često objavljuje slike svojih “radova”, ali to nije razlog što ima 200 hiljada pratilaca. Žene žele da budu s njim, muškarci da izgledaju kao on.

Kada pogledate njegov Instagram profil, biće vam jasno zašto. Među operisanim nosevima, usnama i zadnjicama, naići ćete na pregršt doktorovih fotografija iz teretane, sa planinarenja, selfija, a teško je odlučiti na kojoj izgleda bolje.

Kako je Vasilije svojevremeno otkrio, zbog fizičkog izgleda je često imao probleme.

Čovjek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima – rekao je ovaj momak koji je, na veliku žalost pripadnica nježnijeg spola oženjen i ima sina.
Iako se bavi estetskom hirurgijom i od njegovih ruku zavisi ljepota drugih, rođeni Beograđanin kaže da mu fizički izgled nije presudan kod suprotnog spola. prenosi “Hayat“,

Ne volim agresivne djevojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni – objasnio je.
Doktor smatra da je estetska hirurgija mnogo više od silikona i uljepšavanja ljudi, iako mu žene često pokazuju grudi baš zbog toga.

Platična hirurgija je široko područje, to je prije svega rekonstruktivna hirurgija koja se radi kad ljudi imaju određene anomalije, nedostaje im dio tijela, imaju velike opekotine ili rak kože – kaže doktor koji je svojevremeno otkrio da je oduvijek znao da će se baviti ovom profesijom.
“Topiš mi srce”

Od teksta o njemu koji je osvanuo u jednom od najpoznatijih svjetskih tabloida – “Daily Mail”, interesovanje žena ne samo iz Srbije već i svijeta, ne jenjava.

Neprestano mu šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama. Nude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju “fukciju” pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini, piše still.kurir.rs.

“Najljepši doktor na svijetu”, “Oduvijek sam sanjala da ćeš biti moj”, “Topiš mi srce”, “Tako si zgodan”, samo su neki od hiljade i hiljade laskavih komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh