Svaštara

Sanjati da vam ispadaju zubi je loš znak – 6 snova koje ne bi trebali ignorisati

Snovi nam mogu mnogo toga reći, naročito ako često sanjamo isti san.

Spavanje - Vijesti.me

Svaki san je jako važan i ima svoje značenje. Često nam naša podsvjest kroz snove želi nešto poručiti ili nas upozoriti na nešto. U ovom članku ćemo se posvetiti onim snovima koji mogu imati loše značenje i koji nas upozoravaju na nešto loše što bi se moglo desiti u nešem životu.

1. Gubitak zuba; Kada sanjate da gubite zube, to vam vaša podsvjest poručuje da sumnjate u sebe i da bi vam te vaše sumnje mogle pokvariti neke planove. Isto znači i kada sanjate ozljede na rukama i nogama. Gubitak zuba u snu takođe može značiti da biste trebali prestati zadržavati osjećanja u sebi.

2. Nespretnost pred mnogo ljudi; Ne možete riješiti problem, pa se brinete. Sram i sramota ukazuju na to da stvari uzimate previše k srcu. Vrijeme je da prestanete misliti o stvarima na koje ne možete uticati. Vaši snovi vam pokazuju da se osjećate ranjivo u novom okruženju i da niste sigurni u sebe.

3. Snovi u kojima vas neko prati; Kada sanjate da vas neko prati u snu to znači da ste nakupili previše obaveza i problema, ali ne poduzimate ništa kako biste ih riješili. Nemojte tražiti izgovore i razloge te ostavljati stvari kakve jesu. Suočite se sa problemom.

4. Rastanak sa voljenom osobom; Ako vas u snu napusti vaša voljena osoba to može značiti da ste zabrinuti za svoju vezu, ali vjerovatno bez razloga. U vama se nakupila ljubomora koja počinje da vam šteti. Slušajte svoj zdrav razum. Ako vam vaš partner nije dao povod da sumnjate u njegovu odanost onda se što prije riješite ružnih misli.

5. Ako sanjate da kasnite; Snovi u kojima kasnite ukazuju na to da je došlo vrijeme da se malo smirite i prestanete žuriti. Nađite vremena za porodicu, prijatelje, hobije. Možete izgubiti ono što imate ako nastavite loviti svoj san, ne obraćajući pažnju na ljude koji vas okružuju.

6. Nepoznata mjesta; Ako često sanjate snove u kojima ste na nekom nepoznatom mjestu, u lavirintu, neshvatljivim sobama, ako se takvi snovi javljaju u redovnim intervalima, to ukazuje na to da se osjećate nelagodno. Takođe, takav san može značiti da neko kuje planove protiv vas, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh