Svaštara

HOROSKOP – STIŽE NAJSNAŽNIJI RETROGRADNI MERKUR U OVOJ GODINI: Poslije 26. septembra ništa neće biti isto – promjena sudbine

Horoskop za retrogradni Merkur od 26. septembra – evo koje promjene sudbine nas očekuju!

Merkur - NASA

Poslednji retrogradni Merkur u 2021. godini očekuje nas 26. septembra 2021. godine i traje sve do 18. oktobra. Biće stacioniran u vazdušnom znaku Vage i najviše će uticati na našu komunikaciju, znanje i primanje informacija.

Retrogradni Merkur je aspekt koji ima najlošiju reputaciju. Uvek kada se pojavi “pomrsi konce”, odloži neke planove, skloni smo pravljenju grešaka, gubljenju stvari, a mogući su i razni kvarovi u domu. Njegova poruka jeste da bolje upoznamo sebe, razotkrijemo svoju unutrašnjost i da se povežemo sa svojim podsvesnim umom.

Pošto je retrogradni Merkur u znaku Vage, važno je takođe da se fokusiramo na partnerstvo i ljubavni odnos. Promenićemo način na koji komuniciramo sa ljudima, a ovde može doći do značajnih problema i sukoba. Moraćete da postavite neke granice u komunikaciji, ali pazite i šta govorite, jer svaka reč može biti oružje.

Tokom retrogradne faze Merkura potrebno je i da detaljnije razmotrite svoje snove. Naši snovi mogu biti portal ka našoj podsvesti, a Merkur može ostavljati poruke u snovima. Kada Merkur uđe u retrogradnu fazu, u istom trenutku imaćemo ukupno 6 retrogradnih planeta, pa možemo očekivati snažan talas energije koja će menjati našu sudbinu.

Mnoge stvari u našem životu će se značajno usporiti i možda ćemo morati da se vratimo par koraka unazad da bismo uopšte mogli da krenemo napred. Učite iz svojih grešaka iz prošlosti, jer vas iskustvo može zaštiti od novih izazova i problema. Mnogi će se baviti temama koje su za njih bile ključne u junu ove godine, prenosi Sensa.

Naša intuicija će biti povećana, pa sve što započnete radite iz srce. Slušajte šta vam šapuće unutrašnji glas!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh