Svaštara

Ljubavni horoskop do 12.09. – Bika očekuje ugodno iznenađenje, Lavu se vraća stara ljubav

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 06. septembra do 12. septembra.

Ljubav - Pixabay.com

Ovan: Ova sedmica će biti sedmica ljubavi. Zbog pretjerane naklonsti koju budete pokazivali, vaš partner bi se mogao osjećati pomalo neugodno. Pokušajte da kontrolišete svoje uzbuđenje kako biste zaštitili vašu vezu.

Ako ste slobodni umjesto da se osjećate razočarano, pokušajte više da se potrudite. Pokažite interes prema ljudima koji su vam zanimljivi. Bik: Ova sedmica će biti jako povoljna za vaš ljubavni život. Uživajte u trenutku i sreća će biti na vašoj strani.

Ako ste slobodni, čeka vas ugodno iznenađenje. Jena vama jako bliska osoba bi vam mogla izjaviti svoju ljubav i obriti vas sa nogu. Blizanci: Dopustite sebi da iskusite emocije koje bi vas, zajedno sa vašim partnerom, mogle odvesti daleko.

Uživaćete sa svojim partnerom u mirnoj i opuštenoj atmosferi što će vam pomoći da otvoreno izrazite svoja osjećanja. Slobodnim Blizancima moguća nova veza. Rak: Ove nedelje ćete razmišljati o svojoj vezi i svojim osećanjima. Osjećate da ste vi i vaš partner u stanju stabilnosti, i to vas čini nervoznim.

Ne ulazite u detaljne rasprave sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, preispitajte svoje potrebe i promijenite malo svoj pogled, jer ćete uskoro upoznati osobu koja je vrlo bliska onome što tražite. Lav: Vaš ljubavni život će biti jako dobar, a vaše raspoloženje na zavidnom nivou. Možete očekivati mnoga ugodna iznenađenja u ovoj sedmici jer će vaš partner biti pun strasti i romantike.

Slobodni Lavoi bi mogli provesti neke lijepe trenute sa osobom iz prošlosti. Na vama je da odlučite šta dalje. Djevica: Planete će vam podariti sedmicu punu mira i emocionalne smirenosti. Uživaćete u osjećaju druženja koji će vas približiti partneru i pomoći će vam da razgovarate i riješite svoje probleme. Vikend bi vam čak mogao donijeti kratko, romantično putovanje.

Ako ste slobodni, krenite na posao. Sreća je na vašoj strani i pronaći ćete ljubav. Vaga: U ovoj sedmici ćete doživjeti mnogo romantičnih i lijepih trenutaka sa svojim partnerom. Ne propustite priliku uživati u romantičnim trenucima koji oživljavaju energiju vaše veze.

Ako ste sloboni nemojte mnogo da brinete. Kraj sedmice će vam pružiti priliku da upoznate privlačne ljude koji će vas očarati i učiniti da se osjećate posebno. Škorpija: Turbulencije u vašem unutrašnjem svijetu čine vas sumnjičavim prema vašem partneru, jer na njihovo ponašanje gledate iz druge perspektive.

U tom ćete razdoblju nastojati iskriviti stvarnost, pa morate biti potpuno sigurni prije nego što izrazite svoju zabrinutost. Izbjegavajte važne odluke za sada, jer sedmica ne ide u prilog takvim potezima. Ako ste slobodni i tražite društvo, upotrijebite svoj tajni šarm i krećite se kako znate.

Strijelac: Vaša veza zahtjeva vašu punu pažnju. Problemi koji dolaze iz prošlosti zahtijevaju trajno rješenje. Nemojte ih podcjenjivati ili ostavljati po strani, jer će oni samo rasti i stvarati nove. Ako ste slobodni, izrazite se. Vrijeme je da određenoj osobi kažete da vam je stalo do nje.

Nemojte to držati samo za sebe. Jarac: Vaš ljubavni život ide jako dobro, teče u romantičnom i senzualnom raspoloženju. Uživajte u životu sa svojim partnerom i napunite baterije, iskorištavajući svaku priliku za opuštanje i smirenje. Ako ste slobodni, vrijeme je da izađete iz kuće.

Prijatelji vas čekaju, možete izaći van i zabaviti se zajedno. Ljubav je pred vratima i uskoro će se pojaviti. Vodolija: Vrijeme je da počnete slušati svog partnera i ne ignorišete probleme jer biste mogli ostati sami. Posvetite kvalitetno vrijeme svojoj vezi i priđite drugoj polovici kako biste je razumjeli. Ako ste slobodni, ova će vam sedmica pomoći da flertujete, upoznate nove ljude i promijenite svoju budućnost.

Ribe: Vaš ljubavni život prolazi kroz jako povoljan period. U ovom periodu biste mogli riješiti neke probleme koje vučete iz prošlosti i tada ćete se osjećati opuštenije i smirenije. Ako ste slobodni, neko iz vešeg radnog okruženja bi mogao pokazati zanimanje za vas. Ako mislite da se isplati dajte toj osobi priliku,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh