Svaštara

STIŽE MLAD MJESEC U DJEVICI – OSLOBAĐA NAS TERETA, PRIPREMITE SE ZA IZNENAĐENJA: Horoskop otkriva šta vas očekuje!

Horoskop otkriva šta vam donosi mlad Mjeseca u Djevici!

Mlad Mjesec - Screenshot

U utorak, 7. septembra u 1 sat i 51 minutu noćno nebo će ukrasiti mladi Mesec. Astrološki je smješten na 14′ Djevice, u znaku koji traži i pravi red, plan, koji čisti i organizuje i brine o našem zdravlju.

Kao i svaki mlad Mjesec, tako i ovaj stvara prostor za novi početak. Nakon letnjih praznika sve se vraća u rutinu, pa nastojte ovu mjesečevu menu iskoristiti kako biste donijeli odluke koje su za vaše najviše dobro.

obavite ljekarski pregled
počnite redovno vježbati
recite ‘ne’ lošoj navici koja šteti vašem zdravlju
počnite se zdravije hraniti
isplanirajte ostvarenje jednog plana ili ideje
očistite stan i oslobodite se viška nepotrebnih stvari
popravite nešto
posvetite se poslu, nešto dobro se može dogoditi
učite, naučite nešto novo, obogatite svoje znanje

Ovaj Mjesec voli red i čistoću, teži planskom djelovanju. Zato je dobro prihvatiti se velikog pospremanja, kako svog spoljnog, tako i onog unutrašnjeg prostora.

Pozitivan uticaj Urana na ovu blisku konstelaciju Sunca i Mjeseca pomaže nam da brzo i efikasno provedemo neke odluke. Kao da nam pritom pada teret sa ramena i osjećamo se oslobođeno težine.

Uranska energija tera nas prema naprijed, prema novim, još nedoživljenim iskustvima, zato se otvorite prema svemu što uzbuđeno ‘kuca’ na vrata vašeg života. Dobro je sve što nam može donijeti iznenadne uvide i produbiti našu svesnost. Dakle, pripremite se na iznenađenja.

Vladar ovog mladog Mjeseca je Merkur, on se nalazi u Vagi u dobrom aspektu sa Saturnom. U istom znaku je i Venera u pozitivnom aspektu s Jupiterom, dakle odlično vrijeme za sklapanje ugovora, početak nove veze, poboljšanje odnosa sa drugim ljudima, kao i za prezentovanje svojih poslovnih ideja i usluga širem krugu ljudi, piše “Sensa“.

Pripremite, osmislite i počnite provoditi svoj plan za uspjeh!

Astrolog: Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh