Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka kriju emocije kao zmija noge

Kao da im je teško da se otvore, što zbog nepovjerenja, što zbog nesigurnosti. Njihov najveći problem leži u komunikaciji s drugima. Ponekad ne znaju dobro da se izraze pa budu pogrešno shvaćeni.

Djevojka - Infpult.info

Škorpija

U suštini su izuzetno emotivne osobe, ali se trude da zaštite svoje srce i osjećanja. Upravo zbog toga često djeluju hladno i nedostupno. Skloni su patnji i samosažaljenju, pa im je zatvorenost – obrambeni mehanizam.

Strijelac

Vrlo su mudri i dugo odmjeravaju treba li nekome da se povere i otvore. Smatraju da je bolje u mnoge stvari ne uključivati emocije i žive život kao jednu veliku i neobaveznu zabavu.

Vodolija

Poznati po tome da stvaraju zid između sebe i drugih. Njih mnogi smatraju hladnima i uzdržanima, što je u principu istina. Oni vole kontrolu nad svima, a kako bi to ostvarili, ne mogu previše da se otvaraju i povjeravaju drugima, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh