Svaštara

Ukrao pogrebno vozilo sa POKOJNIKOM, pa bježao od policije: Evo šta se desilo sa KOVČEGOM dok su ga jurili

Potjera kakvu policija ne pamti.

Pogrebno vozilo - Objektiv.rs

Kajon Grifin (23) iz Džordžije uhapšen je nakon što je osumnjičen za krađu pogrebnog vozila u kojem je bilo mrtvo tijelo.

On je, prema navodima, bježeći od policije nedaleko od Atlante ukrao karavan pogrebnog preduzeća, a u trenucima kada je dodao gas, kovčeg sa pokojnikom je ispao kroz zadnji dio vozila, saopštila je policija u četvrtak.

– Užasno je to što ni mrtvi ne mogu da se odmore od ovakvih prijestupnika – naveo je za “FOX5 Atlanta” Sten Henderson, vlasnik kombija i pogrebnih usluga “Sten Henderson i sinovi”.

Grifin je bio uhođen od strane policije zbog višestrukih obijanja, pokušaja krađe i krađe automobila, a ovog puta pokušao je da ukrade pogrebno vozilo kako bi pobjegao od policije koja mu je bila na vidiku.

– U trenucima dok je bježao, udario je u nekoliko vozila na auto-putu 20 i guma na ukradenom vozilu mu je pukla. Kada je vidio da više ne može da vozi, pokušao je da pobjegne. Srećom, izbjegnuta je veća tragedija – navodi se u objavi policijskog departmana Konjers.

Kako navode mediji, Grifin je sa auto-puta pobjegao u šumu, a patroli koja ga je jurila, pomogle su dodatne snage policije i državna patrola Džordžije.

Poslije višečasovne potjere, Grifin je uhapšen.

On se suočava sa optužnicama za provalu u vozilo, krađu automobila i pokušaj bjekstva od policije, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh