Svaštara

Ljubavni horoskop od 23.08. do 29.08. – Jarčevi oslobodite se rutine, Vodolije odredite prioritete

Jarčevi oslobodite se rutine, Vodolije odredite prioritete

Horoskop - Screenshot

Ovan – pružiće vam se idealna prilika da poboljšate svoje odnose u vezi. Raspoloženje će biti na zavidnom nivou. Ako ste slobodni, vrlo vjerovatno ćete upoznati novu osobu koja će vam donijeti veliku sreću u budućnosti.

Bik – opet ćete se zaljubiti u svog partnera, jer će vas obasipati romantičnim raspoloženjem. Strasti će vas približiti jedno drugom. Predstoje vam samo lijepi trenuci. Slobodni bikovi će sresti osobu koja će ih oboriti s nogu.

Blzanci – dovoljno ste zreli da biste uvidjeli koje probleme imate. Kontrolišite situaciju u kojoj se nalazite, da ne biste upali u još veće probleme. Emocije su vam previše uzbuđene zbog svega što vam se dešava. Slobodni blizanci će doživjeti novu avanturu.

Rak – naići ćete na male prepreke koje vam mogu pokvariti raspoloženje. Pokušajte poboljšati vaš odnos. Ne dozvolite da se bilo ko ispriječi između vas. Ova nedjelja će biti ispunjena radošću i srećom, posebno za slobodne rakove.

Lav – optimizam vlada vašom ljubavnom pričom. Ako vam nešto ne odgovara u vezi, sada imate priliku da kažete što vas muči i ispravite greške. Partner je veoma dobar prema vama i pomoći će vam da ispunite svoje snove. Ako ste slobodni, nemojte patiti, doći će i vaše vrijeme.

Djevica – svoju energiju usmjerite prema partneru i jačanju veze. Nedjelju provedite s njim, uživajući u zajedničkim trenucima. Posvetite pažnju partneru. Slobodne djevice očekuju veoma prijatni i zabavni trenuci.

Vaga – ove nedjelje preovladaće strast i romantika. Razgovori sa partnerom će vam riješiti mnoga pitanja i nedoumice. Mogući su neočekivani događaji koji će vam promijeniti poglede na partnera, u pozitivnom smislu.

Škorpija – odnosi u vezi ove nedjelje stagniraju. Problem nije samo u partneru. Napravite prvi korak i riješite probleme koje imate. Postavite drugačije standarde i ciljeve, da biste izgradili temeljne odnose za budućnost. Ako ste slobodni, pokušajte više biti optimistični.

Strijelac – ljubavni život je odličan. Potrudite se da šarmom i romantizmom očarate svog partnera. Vaša senzualnost će postići visok nivo u vezi. Stvari su jako dobre. Prepustite se i uživajte. Jarac – pokušajte da se oslobodite rutine koju imate, da biste promijenili ljubavni život na bolje. Promjene će vaš odnos učiniti mnogo boljim, tako da ćete zaboraviti na probleme sa kojima se susrećete. Ako ste slobodni, srešćete osobu svog života,prenosi Infpult

Vodolija – odredite prioritete u vezi da biste uživali u boljim odnosima. Riješite nesuglasice ukoliko ih imate. Slobodne vodolije će privući pažnju osobe koja joj se odavno sviđa, ali nije imala načina da joj priđe.

Ribe – ove nedjelje će stanje u vezi da se poboljša. Izbacite svakodnevni stres i posvetite se partneru. Spremite mu iznenađenje i učinite zajedničke trenutke romantičnijim. Ako ste slobodni, budite oprezni jer vam je buduća ljubav, neko koga možda poznajete cijeli život.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh