Svaštara

Ova 3 horoskopska znaka imaju supermoć da se zaljube brzinom munje

Neki ljudi uspijevaju da sačuvaju zdrav razum i postepeno se zaljubljuju, ali što se tiče ovih znakova horoskopa, ništa ne ide sporo.

Ljubavni horoskop - Blogspot

Neki svima daju šansu i trude se da u svemu vide dobro, zbog čega se mogu brzo zaljubiti.

Drugi su, pak, emotivci sami po sebi, a treći lete sa cvijeta na cvijet. Ova tri znaka se brzo zaljubljuju. Previše brzo.

Blizanci
Društven, zabavan i sposoban za razgovor sa bilo kim u bilo kojoj situaciji. Upravo zbog svojih društvenih vještina, Blizanci vrlo brzo sklapaju prijateljstva, a ako pronađu osobu koja može da prati njihov ritam, zaljubit će se još brže.

Rak
Emotivci koji se brzo zaljube, čak i kada zaista nema nekih realnih razloga za to. Rakovi žive u svom svetu i skloni su fantaziji, a ako ih niko ne vrati u stvarnost, brzo se vezuju za osobu koju smatraju idealnom za ljubav.

Vaga
Vage svima daju šansu i trude se da u svemu vide dobro, zbog čega se mogu vrlo brzo zaljubiti. Zbog svoje popustljivosti, često se zaljubljuju u ljude koji su potpuno različiti od njih. Ako ostanu u toj vezi, kasnije ih to zaljubljivanje skupo košta, ali će Vaga prije pristati na taj kompromis nego priznati grešku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh