Svaštara

3 znaka Zodijaka koja će u avgustu 2021. uživati u mnogo zabave, flerta i magije

Lav ima veliki uticaj na unošenje žestine, strasti i se*sualne privlačnosti tokom trajanja avgusta, ali posljednje dvije nedjelje u mjesecu, čiji je domaćin promenljivi zemaljski znak Djevica, mogu biti podjednako uzbudljive na tiši, promišljeniji način.

Žena - Infpult.info

Pored toplog i optimističnog Lava, kao i Djevice orijentisane na detalje i usluge, ovog avgusta spremite se za nekoliko ključnih momenata.

Mladi mjesec u Lavu pada 8. avgusta, otprilike u isto vrijeme kada se glasnik Merkur kreće prema Jupiteru, izoštravajući zvuk samoizražavanja učinit će da se vaša rika čuje tokom ovog uzbudljivog perioda.

Venera će 11. avgusta u još uvijek osjetljivoj Djevici, formirati pozitivan trigon prema transformativnom Plutonu u Jarcu, pojačavajući strast. Mogao bi se javiti osjećaj inferiornosti zahvaljujući ovom vrtoglavom planetarnom susretu.

Od 16. avgusta do 10. septembra, planeta ljubavi osjetit će udobnost kod kuće u jednom od dva znaka kojima vlada. Pun mjesec u Vodoliji se 22. avgusta uparuje sa srećnim Jupiterom, baš kao što se slatka Venera približava sunčanom trigonu ozbiljnom Saturnu, naglašavajući posvećenost u ljubavi.

Pogledajte kakva su predviđanja za vaš ljubavni i se*sualni život tokom trajanja avgusta.

OVAN
Oko 8. avgusta, kada se mladi mjesec nalazi u vašoj petoj kući romantike, imat ćete neizdrživu potrebu da izrazite najiskrenije za sve ono što dugo opterećuje vaše srce. Eksperimentisanje sa nečim novim moglo bi biti upravo ono što trenutak zahteva. Nemojte se iznenaditi ako ste inspirisani da sve promenite u tren oka, jer je Uran pozvan na vašu privatnu ’zabavu’ i stoga očekujte neočekivano.

I dok se romantična Venera kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva od 16. avgusta do 10. septembra, bez obzira da li tek počinjete da upoznajete nekoga novog ili ste vezani, vreme svesnije povezanosti može doneti osećaj ispunjenja. Uživajte u sastanku koji traje satima i satima i zaboravite na sve drugo, kako biste barem jedan ceo dan tokom vikenda posvetili povezivanju sa svojom dragom osobom.

BIK
Zahvaljujući glasniku Merkuru koji se kreće kroz vašu petu kuću romantike od 11. do 29. avgusta, osjećat ćete se dodatno zavodljivo i kreativno. Razmislite o tome da te vibracije usmerite ka svom partneru ili isplanirajte inventivnu noć sa nekim novim, a time biste mogli postaviti temelje za veliki vatromet. Nakon što je prošlog meseca provela kvalitetno vreme povećavajući zabavu i spontanost, slatka Venera, vaša vladarka, useljava se u vašu šestu kuću dnevne rutine 16. avgusta, čineći da ste svesniji pragmatične strane ljubavi.

Ako ste slobodni, mogli biste vagati izmešu prednosti i nedostataka vama zanimljivih osoba mnogo više nego obično, a ako ste u vezi poželećete da se udružite snage i zajedničko vreme provodite i u svakodnevnim obavezama. Ukrštanje između ljubavi, seksa i vašeg fizičkog i emocionalnog blagostanja je i sada dodatno izraženo, pa je razmišljanje o tome kako vaši odnosi utiču na vaše zdravlje ključno za maksimalno iskorištavanje trenutka.

BLIZANCI
Pripremite se da budete magnet za sve ugodne stvari dok se romantična Venera kreće kroz vašu petu kuću romantike od 16. avgusta do 10. septembra. Ako ste slobodni, vaša urođena živost, komunikacijske veštine i radost će se pojačati, a vaša neverovatna harizma će privući svakoga ko vam zaokupira pažnju.

Ako ste u vezi, biće vam lako da u svakodnevni život unesete još više zabave, flerta i magije. U svakom slučaju, dopuštanje sebi da budete u trenutku što je više moguće ključ je za raspršivanje seksualnih varnica. Oko 22. avgusta, pun mesec sleće u vašu devetu avanturističku kuću drugi mesec zaredom, ovog puta u partnerstvu sa srećnim Jupiterom kako bi vas motivisao da napravite korak napred.

Drugim rečima, ovaj lunarni događaj želi da vam pomogne da ostvarite svoje najluđe fantazije. Ne oklevajte da kažete svoju istinu i istražite novi seksualni teren.

RAK
Slatka Venera će se kretati kroz vašu četvrtu kuću kućnog života od 16. avgusta do 10. septembra, unoseći vreme gnežđenja sa još više radosti. Vođenje ljubavi moglo bi poprimiti sentimentalniju, nežniju atmosferu, a jednostavna zadovoljstva poput učenja kuvanja sa partnerom ili pozivanja na sastanak na čašu vina i obrok, biće još ugodnije nego inače.

Oko 22. avgusta, kada pun mjesec pada u vašoj osmoj kući se*sualne bliskosti, udružite se sa ekspanzivnim Jupiterom kako biste zaista povećali intenzitet trenutka – i vašu sreću. Budući da je Mesec prošlog meseca pao u istom znaku, verovatno ste već razmišljali o svojim granicama, o onome što vam najviše prija u sadašnjoj ili nekoj budućoj vezi. Sada, povlačenje hrabrih, samouverenih poteza za ispunjenje vaših želja može biti ne samo ispravno, već i zaista zadovoljavajuće.

LAV
U posljednje vrijeme ste fokusirani na posao, ali dok se planeta ljubavi, slatka Venera, kreće od vaše treće kuće komunikacije od 16. avgusta do 10. septembra, imaćete više mogućnosti da budete društveni (pomislite: više se mešate sa nove, samce ili spontane avanture na sastanku na otvorenom). Bučni razgovori mogu ustupiti mesto inventivnim seksualnim idejama sa vašim partnerom, a intelektualna stimulacija će vas potpuno uzbuditi.

Oko 22. avgusta, kada pun mesec osvetli vašu sedmu kuću partnerstva drugi mesec zaredom, mogli biste imati spoznaju o tome kako se najbolje predstaviti u postojećoj ili budućoj vezi. Timski rad je glavna tema trenutka, kao i davanje i uzimanje. Ovakva razmatranja mogu postaviti značajne temelje za rast.

DJEVICA
Zahvaljujući glasniku Merkuru, vašem vladaru, koji se kretao kroz vaš znak od 11. do 29. avgusta, razgovor o vašim željama, fantazijama i vizijama dolazi još prirodnije. Konkretno, 20. avgusta, kada komunikacijska planeta formira harmonizovani trigon prema Uranu, biti posebno direktan i veran sebi može vam otvoriti oči i doneti osećaj da postavljate temelje za romantičnu budućnost koju ste oduvek želeli.

I dok se živahno sunce kreće kroz vaš znak od 22. avgusta do 22. septembra, uživaćete u naletu vitalnosti i samopouzdanja da svoju stabilnu vezu ili odnos sa nekim sa kime se trenutno viđate podignete na viši nivo. Stojeći još snažnije u svom osećanju sebe, bićete sigurni da u svom srcu ne zaslužujete ništa manje od onoga što iznosite na sto – ako ne i više.

VAGA
Iako nije baš vaše godišnje doba, bićete posebno magnetični, privlačni i usredsređeni dok se romantična Venera kreće kroz vaš znak od 16. avgusta do 10. septembra. Planeta ljubavi je srećna i kod kuće u vašem znaku, a njeno prisustvo znači da će svet govoriti vašim jezikom ljubavi. Sada je vreme da date prioritet svim ugodnim aktivnostima o kojima ste sanjali, od klasično romantičnih sastanaka do vikenda u prirodi sa svojom dragom osobom. Zbog ovih iskustava možete pozitivno zračiti iznutra.

A oko 22. avgusta pun mesec udružuje snage sa srećnim Jupiterom da osvetli vašu petu kuću romantike i samoizražavanja. Želećete da napravite pauzu na poslu da biste se usredsredili na vedru stranu života i imate zeleno svetlo da to učinite. Čak i ako ste zabrinuti da ste previše u ovom trenutku, briga o ovoj zabavnoj i uzbudljivoj strani vašeg života može imati dugotrajne prednosti, u spavaćoj sobi i vani.

ŠKORPIJA
Mogli biste se osjećati posebno intimno bez namere da glasno iskazujete svoje želje kao obično, dok se romantična Venera kreće kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti od 16. avgusta do 10. septembra. U stvari, možda biste želeli da zadržite teške emocije i intenzivne fantazije za sebe.

Ako je to slučaj, to bi mogao biti znak da iskoristite ovaj trenutak i razmislite o tome zašto se baš osećate tako tajnovito, meditirate (ili možda vodite dnevnik o tome) o tome šta zaista želite i kako najbolje možete izlečiti stare rane kako biste bili prisutniji u sadašnjoj ili budućoj vezi. Mogli biste saznati da ćete u narednim nedeljama i mesecima biti mnogo zadovoljniji svojim naporima da se povežete sa nekim posebnim.

A oko 22. avgusta, kada pun Mjesec ponovo, drugi mesec zaredom, osvetli vašu četvrtu kuću kućnog života, razmišljaćete o tome šta pojačava vaš osećaj sigurnosti i možda ćete biti inspirisani da sve što otkrijete saopštite svom partneru ili nekome sa kim ste razgovarali. Biti ’na istoj stranici’ može biti veliko olakšanje.

STRIJELAC
Skoro uvijek tražite nove načine da izađete iz svoje zone komfora, ali ćete biti spremni da promijenite svoju uobičajenu rutinu u krevetu oko 8. avgusta kada mlad Mesec padne u vašu devetu avanturističku kuću. Bez obzira da li eksperimentišete sa egzibicionizmom, planirate ’vruć’ odmor sa svojom dragom osobom ili šaljete nefiltrirane seksualne poruke nekome novom, osećaćete se dodatno osnaženo i puni energije. Biti u trenutku maksimizira vaše zadovoljstvo.

I dok se romantična Venera kreće kroz vašu jedanaestu kuću povezivanja od 16. avgusta do 10. septembra, provodeći više vremena sa svojim najboljim prijateljima ili kolegama i osećajući se kao da ste deo tima, doneće osećaj blaženstva. Ako ste vezani, možda biste želeli da konačno odete na taj dvostruki sastanak, a ako ste slobodni, moglo bi da ’klikne’ sa nekim koga sretnete preko zajedničkog prijatelja.

JARAC
Vaš ljubavni život u posljednje vrijeme vjerovatno su pretrpeli neke zaokrete, ali iako je revolucionarni Uran retrogradan u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja od 19. avgusta do 18. januara 2022. godine, mogli biste biti refleksivniji, analizirajući i verovatno čak revidirajući svoj pristup ljubavi.

Ovaj period se sastoji od toga da postanete srećniji puštanjem svoje zastave i da podelite sa svojom specijalnom osobom ono što vas čini jedinstvenim i na neki način čudakom. Ako je ta osoba zaista adekvatna za vas pomoći će vam da tu svoju zastavu razvijete do kraja i još više.

I dok se samopouzdano sunce kreće od vaše devete kuće visokog obrazovanja od 22. avgusta do 22. septembra, bićete odlučniji u nameri da sa svojim partnerom ili nekom novom osobom otvorite oči i proširite horizonte. Šta god da zajedno radite razmena znanja vas može naterati da se osećate prilično seksi.

VODOLIJA
Dok se Venera, orijentisana na odnose, kreće od vaše devete kuće avanture od 16. avgusta do 10. septembra, bićete još više nego obično zainteresovani da sa svojom dragom osobom ili potencijalnim partnerom oči u oči iznova razmotrite i uporedite vaše međusobne vrednosti i koliko se duhovno podudarate.

Pokretanje uzbudljivih razgovora o pravljenju planova za razgledanje sveta ili isprobavanje različitih vrsta duhovnih se*sualnih iskustava ili traženja višeg učenja može stvoriti potpuno transformativno, da ne spominjemo zapanjujuće ’vruće’, iskustvo.

Oko 22. avgusta, kada puni Mjesec drugi mjesec zaredom pada u vašem znaku, uživajući u srećnom Jupiteru, bićete u svojim osećanjima i posedovaćete ih na posebno osnažen način. Ako je vreme da prekinete sa vezom u kojoj nema one iskre koju očekujete ili ste spremni za sledeći potez u dugoročnoj vezi, sada je apsolutno vreme da to učinite.

RIBE
Napraviti korak unazad od svakodnevnog razmišljanja i dati prioritet brizi o sebi, moglo bi izgledati kao mala bitka oko 22. avgusta kada pun mjesec padne u vašu dvanaestu kuću duhovnosti. Ali pošto se Mjesec upari sa srećnim Jupiterom u istoj zoni, bićete još više osposobljeni nego obično da za prioritete postavite svoje mentalno zdravlje i negujete svoj duh.

Razgovor o osjećanjima sa svojim partnerom ili nekom drugom dragom osobom bi vas mogao još više zbližiti, a sa tim biste osjetili podršku na zaista ljupki, osvežavajući način. A zahvaljujući samouvjerenom suncu koje se kretalo kroz vašu sedmu kuću partnerstva od 22. avgusta do 22. septembra, biće lakše nego obično upariti se sa nekim do koga vam je stalo da biste postigli zajedničke ciljeve. Udruživanje čak i najpraktičnijih zadataka može ojačati vašu vezu, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh