Svaštara

Najbolje i najlošije ocijenjene supruge Zodijaka – Ako se zabavljate sa Vodolijom, šta još čekate?

Par - Savjetnica.com

Najbolje ocjenjene:

Vodolija – Prvo mjesto ide ženi Vodoliji. Ona umije biti toliko sjajna supruga da se čini nestvarna. Supruga Vodolija – gotovo mitska žena, heroina muških snova: zauvijek lijepa, pozitivna i draga. Ona će uvijek živjeti zadovoljno i srećno pored svog supruga.

Nikada neće živjeti s njim sam iz pogrešnih razloga. Ako se zabavljate sa ženom Vodolijom i niste je do sad oženili, vi vjerovatno ne znate cijeniti prave stvari.

Ovan: Žena Ovan je asocijacija za tvrdoglavu ženu, ali samo ljudi koji su sa njom u braku znaju da pored sebe imaju pravo blago. Da, ona umije biti tvrdoglava, ali ta njena “mana” se ne ističe u moru ostalih osobina koje je čine sjajnom suprugom. Ona će uvijek težiti da bude lijepa, da izgleda dobro. U isto vrijeme će se savršeno brinuti o kući, porodici, mužu, djeci… I da, imaće vremena za sve. Takva je žena Ovan.

Najlošije ocjenjene dame Zodijaka su sljedeće: Škorpija – Nevjerovatno atraktivna , očaravajuće inteligentna i lijepa mlada dama, ali najlošije ocjenjena među suprugama Zodijaka. Brak sa Škorpijom će biti sjajan dok traje ljubav i zaljubljenost.

Ali, koliko to traje? Kada se strasti počnu stišavati Škorpija bi mogla otići kucati na druga vrata tražeći još, jer ona živi od strasti i uzbuđenja. To je njena omiljena hrana. Riba – Slično Škorpiji. Vrlo lijepa i prijatna žena koja jednostavno ode kada joj nije sve po volji.

Koliko je osjetljiva toliko može biti i hladnokrvna. Nekako ide iz krajnosti u krajnost po tom pitanju. Nikako da balansira. Koliko god se trudile da budu sjajne supruge nešto drugo (ili neko drugi) im lako odvrati pažnju, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh