Svaštara

Detaljan sedmični horoskop od 12.07. do 18.07. – Sreća bi mogla pratiti Ovna, Lava i Vodolije

Detaljna sedmična astro prognoza za sve znakove Zodijaka za sedmicu od 12.07. do 18.07.

Horoskop - Balkanspress.com

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna u ovoj sedmici neće imati dovoljno vremena da završe sve poslove i obaveze koje budu imali u ovoj sedmici. Pokušajte bolje da organizujete svoj život, kako privatni tako i profesionalni kako ne bi bio u stalnom haosu.

Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć prijatelja i porodice ako vam pomoć bude potrebna. Pokušajte da učinite sve da nađete vremena za sebe. Vodite računa o sebi, odmorite se i počastite se nekom sitnicom. To bi vam moglo popraviti raspoloženje i napuniti vas pozitivnom emergijom.

Vodite računa o svom novcu i pazite kako trošite novac. Pobrinite se da sve svoje obaveze riješite na vrijeme. Bik: Imaćete osjećaj kao da je cijeli svijet protiv vas. Nemojte dozvoliti da negativne misli utiču na vaš mir. Ako vas je mučio stres zadnjih dana trebaće vam neko vrijeme da se ponovo vratite u ormu.

Fokusirajte se na opuštanje i priuštite sebi male užitke. Trudite se da više uživate u svakodnevnim aktivnostima. Ovo je idealan period za čitanje i opuštanje uz neki dobar film. Pokušajte da odgodite sve one poslove koji od vas zahtjevaju previše fizičkog i psihičkog napora.

Budite oprezni kada su u pitanju vaše finansije jer biste mogli doživjeti neke gubitke.
Blizanac: U ovoj sedmici ćete se osjećati jako umorno što bi moglo imati negativan uticaj na vaše raspoloženje. Pokušajte da kontrolišete svoje emocije kako se ne biste doveli u svađe sa svojim voljenima.

Imajte na unu da je ponekad bolje neke stvari ne komentarisati. Radite na sebi, opustite se i odmorite. Oslobodite svoj um napetosti i loših emocija. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju svaki dan. Nakon teške sedmice pobrinite se za odmor na mirnom i tihom mjestu.

Rak: U ovoj sedmici pokušajte ostati smireni, opustite se i usmjerite pažnju na neke pozitivne stvari u svom životu. Nemojte se uplitati u sporove i sukobe i izbjegavajte tračeve i ogovaranja. Fokusirajte se na svoj posao i svoje obaveze. Budite fizički aktivni, ali nemojte pretjerivati.

Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema, odmah se obratite liječniku i nemojte odgađati nikakve medicinske preporuke. Ovo će biti jako povoljan period da sa svojim nadređenima razgovarate o povišici. Ne plašite se da iznesete svoje zahtjeve.

Lav: U ovoj sedmici ćete biti jako kreativni u poslu što će vam pomoći da izbjegnete mnoge probleme. Sa lakoćom ćete naći izlaz iz svake situacije u kojoj se nađete. Bićete spremni pomoći drugima, a vaši savjeti će biti dobro prihvaćeni. Vaše vještine snalaženja stići će i kod kuće i na poslu.

Samokontrola i kreativno razmišljanje pomoći će vam da prevladate probleme koji se neočekivano pojave. Djevica: Bilo bi dobro da se u ovoj sedmici fokusirate na porodični život. Bićete veoma razumni i staloženi što će vam pomoći da održite dobru atmosferu u kući.

Bez problema ćete se snalaziti u svakoj situaciji koja se nađe pred vama i na kraju ćete biti zadovoljni ishodom. Na poslu se nećete isticati, radije ćete se usredotočiti na mir i samo brigu o svojim dužnostima. Novac trošite pametno i ne rasipajte ga.

Vaga: Ako ne morate nemojte ići na mjesta na kojima je povećan rizik od pada. Budite oprezni posebno kada se vrijeme promijeni i izbjegavajte skliske površine. Ako imate priliku da povećate svoje bogatstvo, učinite to, ali ne pribjegavajte ilegalnim transakcijama i ne oslanjajte se samo na tuđu riječ.

Škorpija: U nekim situacijama ćete morati brzo reagovati i donijeti odluke z akoje nećete imati vremena dobro razmisliti. Mogle bi se desiti neke dinamične promjene kako na poslu tako i kod kuće. Budite oprezni sa svojim novcem i imovinom.

Ne zaboravite zaključavati vrata i nemojte držati svoj novčanik na vidnom mjestu. Vodite računa o redu kod kuće, ohrabrite sve članove domaćinstva da brinu o kući i domaćinstvu.
Strijelac: U ovoj sedmici ćete biti jako zaposleni. Imaćete mnogo posla kod kuće, a na poslu bi vam mogle biti nametnute neke nove odgovornosti zbog čega bi vas mogao brzo stići umor.

Pokušajte dobro da se organizujete i da pametno planirate sve svoje aktivnosti. Ako vam bude potrebna pomoć potražite je od svojih prijatelja i članova svoje porodice. Jarac: Ova sedmica vam neće bitiaka i biće vam potrebna podrška u komunikaciji sa drugima.

Nesuglasice će nadvladati sve vaše uspjehe i baciće sjenu na njih. Neće vam dozvoliti da uživate u malim zadovoljstvima. Biće vam teško da se snađete na poslu, ali i kod kuće. Trudite se da izbjegavate sukobe i nemojte se uzrujavati previše.

Ostavite po strani stvari koje vam nisu toliko važne jer bi vam njihovo rješavanje moglo stvoriti razne probleme.
Vodolija: U ovoj sedmici ćete moći računati na svoje prijatelje, a njihova podrša će vam biti od velike pomoći. Važno je da ako tražite pomoć, da je tražite od ljudi kojima možete vjerovati.

Finansijaska pitanja bi se mogla malo zakomplikovati i stvoriti haos u porodičnom životu. Kašnjenja u plaćanju računa bi moglo opteretiti vaš budžet.
Ribe: Sedmica će biti dobra, ali potpuno će vas uznemiriti neočekivana posjeta ili neke vijesti.

Svo nerviranje će biti nepotrebno jer će se sve stvari razjasniti do kraja sedmice. Koncentrišite se sada na sebe, svoje potrebe i stvari koje ste dugo zanemarivali. Ne odgađajte stvari koje zahtjevaju vašu pažnju, naročito ako je riječ o vašem zdravlju. Planirajte svoje trenutne troškove i držite se ovog plana. Biće vremena za veće projekte. Za sada pružite sebi i svojim najmilijima samo osnovne potrebe,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh