Svaštara

Ova 2 znaka Zodijaka nikada, ali nikada vam neće reći “Volim te!”

Djeluju hladno i neosjetljivo, ali samo na prvi pogled. I, dok ste frustrirani jer ne mogu da izgovore „volim te“, možda bi trebalo da naučite kako da slijedite znakove koji vam to ne govore nego vam to pokazuju.

Ljubav - Pixabay.com

Ono što od njih nikada nećete čuti oni će vam pokazati. Ipak je vrijedniji dokaz ljubavi čin i radnja nego puke riječi, zar nije tako?

Jarac
Hladno i arogantno, to je prvi utisak ljudi rođenih u ovom horoskopskom znaku. Drugi ih predstavljaju kao neprobojne tvrđave koje ništa ne dodiruje niti na njih utiče, a kada obrade stvari u svoja četiri zida, sposobni su da plaču i cijelu noć. Pod uslovom da su sami u kući, naravno.

Baš kad srušite zid koji su oko sebe izgradili, pojavljuje se još jedan i tako dalje, agonija se nastavlja. Taman kad budete spremni da odustanete, izgrebaćete im površinu i shvatit ćete da zaista imaju osjećanja i da su duboka.

Strah od povrede je ono što ih sprečava da pokažu svoje emocije, pa su zakopali sve duboko u sebi. Radije će izgubiti ruku nego reći nekome koga vole da ga vole i brinu o njemu. Međutim, njihova maska padne kad im probijete zidove. Potrebni su vam samo čelični živci i puno strpljenja.

Lav
Ono sa čime se Lav ne može nositi je sujeta koja ih spriječava da se otvore i pokažu svoju ranjivost prema drugoj osobi, čak i ako su je poznavali ceo život. Nikada neće priznati ništa čega se stide; uvijek ćete imati utisak da o njima znate manje nego oni o vama.

Lako će vas ostaviti da tapkate po mraku u neznanju i teško će prihvatiti svoju grešku. „Izvini“ je riječ koju će teško ikada izgovoriti. Čak i ako je na nekom nivou svjestan da je pogriješio, Lav nikada to neće priznati – ni sebi, a kamoli ostalima.

U svojoj glavi je savršen. Izvadićete mu zub pre nego što mu iz usta izvučete riječi koje će izraziti osjećanja. Lav vam nikada neće govoriti slatke riječi, ali će vam svojim ponašanjem pokazati i dokazati postojanost svojih emocija prema vama, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh